Voljenka Ilić – Biografija

Karijera Voljenke Ilić je bila na vrhuncu 90 – ih godina, kada je nosila i titulu jedne od najlepših žena sveta, te i slavne manekenke, a čak je i danas ostala u tim modnim vodama, u kojima i danas hrabro pliva.

Ipak, ono što je naročito bilo vezano za ime Voljenke Ilić je raspad velikog broja brakova. A šta danas radi Voljenka Ilić i da li je uspela da i kuću ,,Parova” uzme pod svoje?

Biografija
Voljenka Ilić je rođena u Beogradu, u kom je tokom 90 – ih godina harala i mamila uzdahe brojnih opasnih momaka. Osim karijere manekenke, Voljenka Ilić je bila i veoma poznata dens pevačica i igračica, čiji su hitovi ,,Samo pleši”, ,,Jednom se voli” i ,,Voljena” bili među must – have hitovima na playlistama brojnih klubova i diskoteka.

Nekadašnja It devojka je naročito bila popularna među momcima iz mafijaških krugova, te su je obožavali čak i Knele i Arkan, a neretko ume da izjavi i da su zbog nje više puta sevali i meci.

Voljenka Ilić je tokom 90 – ih godina bila u emotivnoj vezi sa vođom Zvezdarskog klana, sa kojim je čak bila spremna i da dobije dete i da se pored njega definitivno skrasi, ali je, nakon saznanja i potvrde da je on vara, Voljenka Ilić prekinula ovu vezu.

Osim njega, Voljenka Ilić je 6 godina provela u vezi sa Miloradom Majkićem, vlasnikom anca kockarnica ,,Aleksandar”, a njegov novac je Voljenka Ilić koristila u humanitarne svrhe, te u tom smislu nikada nije štedela.

Ipak, Voljenka Ilić nije uživala samo u društvu opasnih, već i nedostupnih, tačnije oženjenih muškaraca, te je jedan od njenih izabranika bio i suprug nekadašnje pevačice grupe ,,Models”, Nevene Stamenković. Voljenka Ilić je sa Srđanom Adžemovićem Adžemom izvesno vreme imala aferu, a kasnije je izjavila i da je on bio i ostao njena najveća ljubav, te da joj je bio i najveća potpora i brinuo o njoj dok se oporavljala od moždanog udara, koji je preživela čak 2 puta.

Kako je i sama u više navrata izjavila, Voljenka Ilić se uvek trudila da živi na visokoj nozi, te je, apropo tome, od samog starta gradila karijeru koja je može probiti do zvezda, ali se i družila sa muškarcima koji su joj u tome dobrim delom pomagali, zbog čega su joj mnoge devojke naših prostora zavidele, a muškarci za njom prosto otkidali.

Ipak, Voljenka Ilić smatra da je, bez obzira na svoj način života, kao osoba ostala izuzetno prizemna i skromna.

Reality
Od samog ulaska u vilu ,,Parova” Voljenka Ilić je pokazala da, iako je prošlo 2 decenije od njenog defilea 90 – ih godina, ona i dalje u sebi nosi dovoljno šarma i seksipila, te je opet brojne muškarce zadržala na kratkoj udici.

Voljenka Ilić se najpre upustila u, na prvi pogled bezazlen, flert, ali je ipak kasnije izjavila kako je ona u njemu pronašla svoju srodnu dušu i da je on najbolji muškarac i generalno osoba koju je ona ikada upoznala u životu, te da je čak i bila spremna da sa njim možda jednoga dana započne zajednički život u Bajinoj Bašti, koja je njegovo rodno mesto.

Ipak, Milorad Simić je u jednom momentu izjavio da planira da se nakon izlaska iz vile ,,Parova” zamonaši, te je Voljenka Ilić prešla na malo mekši kamen i uplovila u romansu sa Milutinom Radosavljevićem Milijem.

Sa Milutinom Radosavljevićem Milijem se strast veoma brzo rasplamsala, te su oni pred kamerama čak i bili intimni.

Ipak, u jednom momentu je Milutin Radosavljević Mili dobio poruku iz spoljnog sveta, u kojoj stoji pretnja od jednog narko – bosa, koji je inače jedan od Voljenkinih bivših partnera, te je ova ljubav bila veoma kratkog daha.

Nakon raspada sa Milijem, Voljenka je obnovila i vezu sa Miloradom Simićem, koji je, uz dozvolu produkcijske kuće ,,Happy” otišao u manastir da traži dozvolu da se oženi Voljenkom.

Ipak, pre ovog ljubavnog trougla, nakon samog ulaska u reality show ,,Parovi”, Voljenka je imala nameru da zavede Bakija B3, ali joj se plan izjalovio.

Sada je nastavila da šokira narod svojim izjavama, te je u jednom od otvorenijih razgovora izjavila kako je navikla kući da se barem 2 puta dnevno ”poigra sa sobom”, u čemu je sada sprečena, te da je jedino mesto na kom može biti intimna sa samom sobom tuš kabina.

Ime i prezime: Voljenka Ilić

Nadimak: Voljena

Zanimanje: Folk i dens pevačica, it devojka, manekenka, reality takmičarka

Instagam: https://www.instagram.com/voljenkavoljena/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.