„Voleo bih da vidim kako bi uživao s unukom“ Marko Luis iskreno progovorio o svom ocu!

Nedostaje mu.

Pre nekoliko dana navršilo se osam godina od kada je preminuo Ljubiša Stojanović Luis, a njegov sin kaže da bi voleo da zna šta misli o muzici koju on stvara. Žao mu je i što nije dočekao da se igra sa unukom.

Marko Stojanović Luis gradio je muzički put ne oslanjajući se na to da je sin pokojnog umetnika Ljubiše Stojanovića Luisa. Marko je krenuo očevim stopama, a privatno uživa sa suprugom Mašom i sinom Dimetom.

– Nedostaje mi tata. Voleo bih da vidim kako bi uživao sa unukom. Kakva bi mu bila reakcija, a s druge strane bih voleo da vidim šta kaže o mojoj karijeri i muzici. Verujem da bi bio ponosan – kaže za „Blic“ Marko.

S obzirom na to da je pokojni Luis iza sebe ostavio višečlanu porodicu, pitali smo ga da li je u kontaktu sa svima.

– Mića je najstariji, živi u Nemačkoj i kada on dođe, najčešće koristimo priliku da se okupimo, da odemo u bioskop. A i bez Miće se nađemo slučajno, a nekada i namerno da budemo svi zajedno – priča muzičar i tvrdi da mu nije breme to što je Luisov sin:

– Nije mi bilo teško zbog toga. Bilo je nekoliko komentara na taj račun što mi je otac Luis, ali to je normalno. Međutim, dosta ljudi nije znalo da sam Luisov sin. Ja sam se uvek ponosio time ali se nisam hvalio.

Na pitanje da li je nekad otac znao da ga prekori kada je muzika u pitanju, Marko kaže:

– Naravno, ali uvek mi na kraju naglasi da treba da uradim kako ja mislim. Znao je da mi kaže „Meni se to ne sviđa, ali uradi kako ti želiš, nemoj mene da slušaš. Ako mogu da ti pomognem, okej“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.