VOLE IGRICE, DOMINIRAJU I ZAPOVEDAJU: Evo kakve te MUKE ČEKAJU, ako ZAVRŠIŠ sa muškarcem OVNOM!

Spemi se za večnu bitku!

Kada Ovnu kažete „ne“, to je kao da ste dolili ulje na vatru. Ako je zacrtao da vas osvoji, ništa ga u toj nameri neće sprečiti. Ovnovi su poznati po tome da se brzo zaljube, ali i još brže ohlade. Njihova toplina je neodoljivo privlačna, ali ako priđete previše blizu i postanete neoprezni, jako ćete se opeći.

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava njegovo interesovanje.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju se ponašati slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Za Ovna, preterana bliskost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekada se kreću tako brzo da ne mogu uopšte da shvate s kim imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete zadržati njegovu pažnju, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate zarobiti oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose kada su stariji. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

Iako mnogi vole da ukažu na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Imaju neverovatno toplo srce i tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežim i dovoljno zanimljivim, oni su jako odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno tačno kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi, postoji veliki potencijal za ljutnju, čak i zlostavljanje. Oni će želeti da dominiraju i kontrolišu sve.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.