Vodeni znaci

Tečna, hranjiva i sveobuhvatna voda potpomaže život. Nježno, pomalo misteriozno i sramežljivo ponašanje najavljuje vodeni znak, koji najbolje osjeća patnju ljudskog života i razvija iskrenu sućut. Anđelka opisuje: „Najobičniju stvar u stanju su proglasiti prelijepom.“

Voda je introvertan, ženski, hladan i vlažan element koji pripada znaku Škorpiona, Ribe i Raka. Rak je kardinalni predstavnik, vođen je željom da čuva i podiže obitelj i dom, dok se fiksni Škorpion, kako bi izveo svoje želje o moći, koristi snagom volje. Promjenjiva Riba je puno otvorenija u mogućnosti da prigrli promjenjivi poredak osjećaja, projekata i uzroka.

Voda u kriznim situacijama

Alkemijski proces transformacije vezan uz vodu nazivao se solutio (ili razvodnjavanje). Valovi emocija, plača, zbunjenosti, uznemirenosti i rastrojenosti opisuju vodeno krizno stanje. Vodene funkcije dugo skladište impresije i uznemirenost i zbog toga ih krizne situacije doslovce mogu isprati.

Odgovori vode

Voda je introvertna i svjesna da otvoreno srce može donijeti veliku bol. Zbog toga ovi znakovi imaju prirodan poriv za samozaštitom. Dok velika želja za sigurnošću može izazvati plahost, manipulaciju, pa čak i prijevaru, u njima se nalazi veliko skladište brige, davanja i ljubavi. Tolerancija, intuicija i nježnost čine vodu vrtlarom života.

Manjak vode

Nedostatak vode može se manifestirati kao manjak razumijevanja za osjećaje drugih, previše formalan stil socijalizacije, strah od psihičkih impresija te kao tendencija za plutanjem između opsesivne senzualnosti i potpune ravnodušnosti. Kako voda ispire nečistoće, u njezinu pomanjkanju može doći do loše brige o samome sebi što rezultira intoksikacijom.

Kako voda liječi

Nadahnjujući se emocionalnom snagom, dubinom osjećaja i maštom, voda vjeruje da je zaslužna za ozdravljenja. Dva vodena tipa ponekad će se utopiti u jačini osjećaja. Voda se odlično slaže s ostalima, posebice s vibracijama koje prepoznaje u emotivnim sferama. Svi imamo potencijal za iscjeljivanje dodirom i prisutnošću, no najčešće ga u sebi prepoznaju i iskorištavaju vodeni znakovi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.