VODE SE UNUTRAŠNJIM OSEĆAJIMA Osobe rođene u 3 znaka imaju nepogrešivu intuiciju: Oni uvek donose ispravne odluke

Da li ste među njima?

Intuicija ili predosećaj je od velike pomoći u svakodnevici. Često nas upozorava na opasnost ili neprijatnost, vodi nas u procesu donošenja odluka i pravljenja izbora, pomaže nam da rešimo neki problem tako što nas direktno usmerava na rešenje i omogućava nam da preskočimo niz koraka o kojima bismo morali racionalno da razmišljamo. Pitanje je samo da li ćemo je prepoznati, ili ne?!

Sam naziv ovog pojma potiče od latinske reči intuitio, što znači „gledanje, motrenje“. Svaka osoba koja uradi ili ne uradi nešto po svom unutrašnjem osećaju i ispostavi se da je ta odluka bila dobra, ili loša, reći će za sebe da je imala intuiciju.

Po horoskopu, ova 3 znaka najbolje znaju kako da se njome služe:

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije koriste intuiciju kako bi „pročitale“ druge osobe, te ako im unutrašnji osećaji govore da neko nije za njih, ili im ne želi dobro, jednostavno će tu osobu odbaciti.

Strelac

Strelac je znak zodijaka koji uvek uradi po svom. Iako oko sebe imaju dosta prijatelja koji ih iskreno posavetuju, oni samo svojoj intuiciji dopuštaju da ih vodi kroz život. Smatraju da je to jedini ispravan put i svojim unutrašnjim osećajima posvećuju najviše pažnje.

Ribe

Ovaj znak horoskopa je duboko povezan sa svojom intuicijom i na nju se najviše oslanjaju. Ribe važne odluke donose tako što slušaju svoj um i razgovaraju same sa sobom. Uvek su spremne da postupe po onome što im govori njihov unutrašnji glas, a vole i tumačenje snova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.