VLADIMIROVA PORODICA PRIHVATA PEŠIĆKU ZA SNAJKU?!

Iskreno.

Zadrugar Vladimir Tomović je odlukom izbačene zadrugarke Dragane Stojančević izabran za ovonedeljnog vođu, a sve je iznenadio kada je za omiljenu osobu izabrao Jelenu Pešić.

Sinoć tokom žurke, Jelena je priznala da kada bi ulazila u vezu sa Crnogorcem jedina prepreka bi bila upravo Mina Vrbaški. Njena drugarica Tana je iznela mišljenje o njihovom potencijalnom odnosu.

– Vladimir je primetio Jelenu još od početka. Verujte mi. Postoje emocije između njih dvoje, samo je pitanje ko će tu prvi da krene nešto. Hoće on, to se vidi. Jedino im je problem Mina, a možda i Karić. Mi kao Jelenina podrška ništa ne mislimo loše o Mini, ona je u suštini dobra devojka – govorila je njena prijateljica.

S obzirom na to da je Vladimirova majka negodovala njegov odnos sa Minom, njena drugarica je dala svoj sud o tome da li bi prihvatila Jelenu za snajku.

– Vladimirova porodica bi prihvatila Jelenu kao snaju, sigurna sam. Biću pristrasna, ali moje mišljenje je da bi je svako voleo kao snajku, obožavala bi je. Njima malo fali, u pitanju su dani, odbrojavamo – zaključila je Tana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.