„VLADIMIR JE ZALJUBLJEN U MENE“ Zadrugarka IZDALA Tomovića, a onda je otkrila NJIHOVU TAJNU?

Jel ovo istina?

Voditelji radija „Amnezije“, Bora Santana i Bane Čolak, bili su inspirisani da ovog popodneva porazgovaraju i sa zadrugarkom Jelenom Pešić.

Kako se spekulisalo o njenom odnosu i prisnosti sa Vladimirom Tomovićem, ona je ovoga puta odlučila da otkrije jednu tajnu koja će kao bomba odjeknuti u javnosti.

– Moram da vam ispričam priču i da odam moju i Vladimirovu tajnu. Ja sam pre nego što sam ušla, sedela sam u društvu astrologa, koji su mi rekli da je moj srećan broj 8, i da ću morati da budem osma, da bih bila srećna u životu. Pitala sam Vladimira da li može da nađe sedam devojaka, da bih ja bila osma. Ni Vladimir ni ja nismo očekivali da će se zaljubiti u mene i da će mu to jako teško pasti. Vladimir je meni priznao da je zaljubljen i to ne može da sakrije, a ja nisam spremna za vezu. On bi bio jedini koga ja vidim pored sebe, ali je još uvek rano za to. Zato je on hteo da broj 8 pretvori u jedinicu – rekla je Jelena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.