VLADA PRIZNAO PRED SVIMA: S moje strane postoje emocije prema Dragani! Na njoj je da se izjasni!

Otvoreno…

U večerašnjoj emisiji „Pitanja novinara“ u rijalitiju „Zadruga 3“, jedno je bilo upućeno Vladimiru Tomoviću, koji je napravio pravu pometnju poslednjih dana kada se zbližio sa Draganom Mitar. Sedmu silu je interesovalo da li se zaljubio u bivšu modelsicu.

– Neka bude da je tako. Šta da kažem, videli ste pisma, ja sam transparentan. Ona je rekla da ima prijatelja, da je rekla da ima momka, ja bih bio pasivan. Ovako nema potrebe, kada sa moje strane simpatije postoje. Ona se nije izjasnila kao da ima simpatija prema meni – odgovorio je Vladimir.

– Šta te je privuklo kod Dragane? – bilo je sledeće pitanje.

– Devedeset odsto muških zadrugara, zajedno sa Janjušem i Karićem, niko nije ostao imun na njen izgled. Oduševila me je njena smirenost, šta god da se kaže, ona je imuna. Bistra je, pametna je. Bog joj je dao dva uva i usta, sluša, za razliku od mene. Smirena je i odgovora mi maksimalno, nenormalno je kako mi prija – pričao je Tomović.

– Iako se trudi da bude čelična, vidim kako se Dragana smeška. Šta osećaš sa njene strane? – sledila su dalje pitanja.

– Ništa, osećam da mi treba još pet, šest dana. Ne osećam ništa, prija mi, ali ne emituje ništa. Kada me je ugrizla za ruku, tada sam osetio energiju, pre i posle ništa – odgovorio je Vladimir.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.