VISOKO ČELO, BLISTAV OSMEH I TAJ POGLED, ON MORA DA JE BIK Prepoznajte koji je znak u horoskopu na osnovu njegovog fizičkog izgleda!

Nepogrešivo!

Mnogima su poznate uopštene psihičke osobine njihovog znaka u horoskopu. Međutim, da li ste znali za ove fizičke stavke koje karakterišu Lava, Raka, Devicu…?

Bilo da vam ove informacije pomažu kroz život ili su nešto o čemu pričate na žurkama, nema sumnje da su horoskopski znaci veoma zabavni!

OVAN (21. mart – 19. april)

Imate snažnu i robustnu pojavu, sa jakim obrvama, nosem, bradom i ustima. Prosečne ste visine, ali jake koštane strukture. Imate svetlu ili crvenu kosu. Na licu obično imate karakteristiku u obliku mladeža ili ožiljka. Uglavnom ste dobrog zdravlja. Dobrog ste držanja i brzog hoda.

BIK (20. april – 20. maj)

Simetričnog ste lica i punih, senzualnih usana. Lice vam je ovalno, a nos vam se izdiže pri vrhu. Imate zdravu, gustu kosu. Vrat vam je izražen – može biti debeo, dugačak i elegantan. Imate jaku vilicu. Oblačite se otmeno i nosite kvalitetnu odeću.

BLIZANAC (21. maj – 20. jun)

Visoki ste i jaki i imate prodorne oči. Lice vam je ekspresivno. Ostavljate utisak kao da ste puni energije, čak i kad spavate. Imate lep ten, visoko čelo i dugačak prav nos.

RAK (21. jun – 22. jul)

Lice i telo vam je zaokrugljeno. Imate meku kožu i izražene jagodice, ten vam je lep, a nos malen. Kosa vam je uglavnom crna i tanka. Imate male šake i stopala. Grudi i stomak su vam na neki način izraženi – imate pločice ili okrugao mekan stomačić, i velike grudi.

LAV (23. jul – 22. avgust)

Široko čelo, veliki nos, gusta kosa. Visoki ste i dugih nogu. Imate potencijal da budete lepo građeni i širokih ramena. Stameni ste i otmenih pokreta. Imate bademaste oči koje su obično tamne – ne samo smeđe ili crne, već tamno zelene ili tamno plave…

DEVICA (23. avgust – 22. septembar)

Izgledate ozbiljno i oprezno. Visina vam je prosečna i vitki ste. Nemate izražene konture niti facijalne karakteristike što ide u skladu s vašom željom da ne budete primećeni. Krećete se elegantno i izgledate mlađe nego što jeste. Moguće je da lako pocrvenite. Oči su vam bistre i svetle.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar)

Imate ovalno ili lice u obliku srca, prijatnih karakteristika. Prosečne ste visine i građe. Imate tendenciju da s godinama dobijete na težini. Imate lepe usne i nos. Moguće je da imate i rupice na obrazima i na bradi. Imate šarmantnu boju glasa i lep osmeh.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar)

Imate kockasto lice, skladne proporcije, senzualne usne, izražene jagodice, nos i oči. Kosa vam je obično gusta i smeđa. Isijavate moć, ozbiljnost i tajnovitost. Dok razgovarate, direktno gledate sagovornika u oči. Imate lep ten.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar)

Jaki ste, visoki, ili veoma visoki. Sa lica isijavate dobrodošlicu, kao i lep osmeh. Imate gustu kosu, ali i tendenciju da se gojite u toku godina. Obično se naginjete napred dok razgovarate. Otmeni ste, ali pomalo nespretni jer se često saplićete ili sudarate o stvari. Imate divne oči.

JARAC (22. decembar – 19. januar)

Mršavi ste, niži ili prosečne visine. Imate skladne karakterisitike i dugačak nos. Oči su vam prodorne i ozbiljne. Dubokog ste glasa i prave kose. Krećete se polako, ali odlučno. Imate lepe zube, ili iskrivljene i zlatne.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar)

Visoki ste, zgodnih nogu, širokih ramena i kukova. Imate visoko čelo. Kosa vam je uglavnom tamna, prava i gusta. Oči su vam svetle i prozirne.

RIBE (19. februar – 20. mart)

Niži ste, slabije građe, i sa viškom kilograma. Oči su vam velike i hipnotišuće. Imate divan osmeh i zdravu kosu. Vaše fizičke karakteristike je najteže opisati, budući da ste mešavina ostalih znakova u horoskopu. Baš ovo vas čini prepoznatljivo kao Ribe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.