„Videla sam je na pregledu, bio je haos!“ Maja Marinković PROGOVORILA o slučaju Aleksandrine TRUDNOĆE!

Znaju se iz škole!

Maja Marinković je sinoć gostujući u emisiji Narod pita, otvoreno progovorila o brojnim situacijama koje su se odigrale u Zadruzi, a kada je i ona bila akter ili samo posmatrač.

Za Marka Miljkovića sa kojim je kratko bila u vezi na početku rijalitija nije imala lepih reči, a ovoga puta je progovorila i o odnosu sa Aleksandrom Subotić sa koju zna iz škole.

Ona se prisetila situacije kada je Aleksandra ostala trudna sa Čabarkapom.

– Aleksandra i ja smo se družile dok smo išle u srednju školu, ali nismo bile isto odeljenje. Kada smo završile školu, nismo se dugo ni čule ni videle. Ja znam da se to izdešavalo i da je bio haos, mi tada nismo bile u kontaktu. Posle sam je videla na sistematskom pregledu pred ulazak u „Zadrugu“, ali nisam upućena u to. Ona je rekla u Beloj kući da nije bio oženjen, ja zaista to ne znam, tada nismo bile u nekom kontaktu dok je bila ta priča u toku – ispričala je Maja, pa zatim odgovorila gledateljki na pitanje.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.