VIČE I PSUJE! U jeku estradnog rata Brene i Lukasa! Pevačica priznala – Stalno imam PROBLEMA S TIM

Nije tajna?

Lepa Brena briljirala je na Ušću, kada su hiljade ljudi pevali uglas uz fantastičnu energiju. Događaj na otvorenom bio je i povod da pevačica otkrije deo svoje privatnosti, o kojoj se doduše, već dosta i zna.

Pevačica ne krije da joj sve bolje stanje na našim putevima odgovra, jer nju jako nervira gužva i nedisciplina u saobraćaju, pa neretko i psuje dok vozi.

– Mislim da je malo neumesno da pričamo o tome, jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu, a ja bih volela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gde god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava, jer prvo nisu bezbedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili levom trakom, a to ne treba. Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve lepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas – rekla je Brena.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.