VEZE U KOJIMA NEMA SVAĐA I VLADA IDEALAN SKLAD

Ključ uspešnih brakova – šest najboljih kombinacija znakova. Mane partnera se gube, a vrline umnožavaju. Emocije i seks u skladu. Velika sloboda i izražena individualnost, ali ne na štetu zajednice.

Sudeći prema astrološkim tumačenjima, postoje znakovi horoskopa koji se međusobno snažno privlače i dopunjavaju, ako i oni koji se odbijaju u neskladu. Koji su oni pravi znaci? Ovaj astrološki podsetnik sve će vam otkriti, pružajući vam i prognozu horoskopa.

OVAN – VAGA
Idealan partner ili partnerka svim osobama rodenim uznaku Ovna su Vage i obrnuto. U ovoj vezi postiže se potpuni sklad erosa i osećaja, a brak omogućava ovim osobama da u potpunosti razvijaju sve najbolje strane svog karaktera. Čvrsta zajednlca omogućava potrebnu osećajnost i toleranciju u odno¬sima s drugima izvan te zajednice. U ovoj vezi prisutna je jaka međusobna privlačnost, a u odnosima je sve spontano. I bez određene prisile, svako intultivno oseća kad treba onom drugom popustiti ili prepustiti donošenje nekih odluka. Idealno se nadopunjavaju i ispunjavaju međusobno želje, čak i one najintimnije.

Negatlvne strane karaktera u ovoj se vezi gube ili usmeravaju u pozitivnom pravcu. S vremenom, ova veza postaje sve više duhovna, a sve manje telesna, što pojedincima može donekle da zasmeta. No, zahvaljujuči onom drugom ili drugoj, ova manjkavost se odmah nadoknađuje drugim stvarima pa izaziva toliko sukoba koliko bi mogle izbiti i u nekoj drogoj vezi. Veza dozvoljava razvitak individuanosti, čak je potiče, ali ne daje preteranu slobodu. Iskreno, ona nije potrebna, ni poželjna.

BIK – ŠKORPION
Idealan partner ili partnerka svim oso¬bama rođenim uznaku Bika su Škorpioni i obrnuto. U ovoj vezi do potpunog izražaja dolaze vlastite vrednosti, a veza dozvoljava i potpuno iskazivan¬je pravog identiteta pojedinca. U takvoj vezi zaista nema laži i skrivanja. Sve se međusobno priča i priznaje, a da to ne izaziva ni odbojnost ni želju za osvetom.

Brak ovih dvaju znakova zodijaka dopušta svakom od partnera slobodu, ali istovremeno mu daje i preko potrebnu nadopunu onim što sam inače nema, a želi. U takvoj vezi snažno je prisutna međusobna senzualnost, a ponekad se javljaju i jaki osećaji međusobnog posedovanja. Nisu nerijetki izlivi ljubomore, iako za njih najčešće nema nikakvc osnove, no one brzo prolaze bez posledica. U ovoj vezi partneri mogu otkriti o sebi i drugima stvari koje u potpunosti menjaju neke njlhove životne stavove. S godinama. medusobna seksualna privlačnost pretvara se u jaku kreatlvnost, u kojoj svako svakoga podsttiče. Ponekad se javlja sklonost prema voajerizmu, ali to nije zabrinjavajuće. U ovoj vezi nema mesta za druge, stoga su prijateljska okruženja mala, ali proverena i potpuno iskrena.

BLIZANCI – STRELAC
Idealan partner ili partnerka svim osobama rođenim uznaku Blizanaca su Strelci i obrnuto. U ovoj se vezi vlastite vrline umnožavaju i potpuno dolaze do izražaja, dok se prisutne mane gube ili smanjuju. Znakovi međusobno deluju vrlo podsticajno. Bračna veza je uspešna, a u svakodnevnici se iskazuje određeni cgzibiclonizam, koji može biti samo verbalni. Partneri u ovoj vezi ne taje što se među njima zbiva, potpuno otvoreno pritaju o svim detaljima. Čak je i njihova spava¬onica potpuno otvorena znatiželjnim ušima. Međusobno izuzetno nežni, ovi partneri skloni su glasnom maštanju o svojim zeljama u toku vođenja ljubavi, iako maštanja u pravilu nikada ne požele da ostvare na javi. S godinama, veza je sve dubija i predavanje sve potpunije. Ponekad, u odnosu prema drugima koji mogu ugroziti ovu vezu, partneri mogu pokazati jaku zajedničku odbojnost, koja može dovesti čak i do prckida odnosa. Ovakav par ne dopušta da mu se iko meša u vezu i da komentariše ono što oni otvoreno pričaju o sebi i o svom intimnom životu.

Partneri predstavljaju vrlo čvrstu zajednicu, koja zna šta želi i kako ono što požele mogu najlakše ostvariti.

RAK – JARAC
Idealan partner ili partnerka svim osobama rođenim uznaku Raka su Jarci i obrnuto. U ovoj vezi oba partnera gube svoju posebnost i stapaju se u jednu celinu. ali to im ne smeta, čak to i priželjkuju. Svako u vezu unosi ono najbolje što ga krasi, stoga u ovoj vezi partneri mogu potpuno prom¬leniti svoja razmišljanja, stavove i odnose prema drugim ljudima.

Oba partnera u bračnoj vezi potpuno sazrevaju, a s godina¬ma sve su odaniji jedno drugome, tražeći i pronalazeći oslonac kad im je najpotrebniji. Svoje osećaje ne vole da pokazuju pred drugima, ali kad su sami onda ih ništa ne može sputati. Često imaju svoj tajni rečnlk ljubavi ili znakove kojima iskazuju nežnost, a da drugi uopšte to ne primete. U njihovom međusobnom odnosu ima snažno naglašene senzualnosti i impulsivnosti. Oboje su ponekad detinjasti, i to im pomaže na putu prema zajedničkoj sreći.

U ovoj vezi tačno se zna položaj svakog od partnera i to nji¬hovo međusobno hijerarhijsko poštivanje zalog je skladnosti. U vezi se tačno zna ko je muško, a ko žensko i ove se uloge nikada ne zamen¬juju. Veza daje potrebnu ravnotežu u odnosima s drugim ljudima i sigurnost utočišta.

LAV – VODOLIJA
Idealan partner ili partnerka svim osobama rođenim u znaku Lava su Vodolije i obrnuto. Ova veza omogućava da svaka od osoba stekne preko potrebnu ravnotežu izmedu svojih želja i htenja s jedne strane, i potreba i obaveza društva s druge strane. U vezi ima dovoljno egocentričnosti koja odgovara obema stranama, ali zbog toga ne dolazi do sukoba.

Veza se zapravo temelji na prihvaćanju uzajamnosti individu¬alnosti, a u intimnom životu najviše dolazi do izražaja energija koja se unosi i daje. Naročito su naglašeni moralni okviri zajednlce, koja je jednostavna, sama sebi dovoljna, a koja daje partnerima snažan osećaj sigurnosti.

Svako poštuje svačije želje, a one se mogu izraziti otvoreno i slobodno. Tradicionalne podele na muško žensko ne postoje.

U ovoj vezi neretko svako živi svojim životom, sa svojim hobijima i prijateljima, ali to uspešnost veze nimalo ne sprečava. Štaviše, ovakav odnos se poštuje, Međusobno poverenje garantuje kako ni do kakvih prestupa neće doći. Ljubomore nema, iako se povre¬meno javlja nesklad zbog neusklađenosti zajedničkog slobodnog vre¬mena.

DEVICA – RIBE
Idealan partner ili partnerka svim osobama rođenim u znaku Device su Ribe i obrnuto. U ovoj vezi partneri pronalaze uravnoteženje svojih želja. Zajednička je sklonost prema uzivanjima svih vrsta, a oba partnera dovoljno su senzibilna da otkriju i najtajnije želje one druge osobe, čak pre nego što ih ona izrekne.

Prisutna je snažna međusobna fizička privlačnost, koja se ponekad ne može obuzdati, pa se osećaji nedvosmisleno otvoreno pokazuju i izvan spavaće sobe. Partneri ih se ne stide i ne mogu ra¬zumeti one kod kojih je stid jača od želja. U intimnoj sferi ponekad se javljaju neuobičajena htenja koja se najčešće bez problema ost¬varuju, zahvaljujući međusobnom razumevanju i podržavanju u užitku.

Ponekad se javlja obostrana nervoza uzrokovana nedostatkom vremena za lične užitke, ali racionalizacijom obaveza te iskre nikada ne pale vatru.

S godinama, u vezi se ocrtavaju ideali svake osobe zbog potrebe za snažnim pripadanjem, što doprinosi čvrstini zajednice koju iskušenja ne mogu slomitī’ U vezi je prisutna snažna potreba za širokim krugom poznanika i velikim brojem prijatelja, želja da se život provede u uživanju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.