VENERA U ŠKORPIJI AKTIVIRALA JE MISTERIOZNU SEKSUALNOST: Očekuje nas period UZBUDLJIVE EROTSKE TENZIJE

Horoskop za vreme Venere u Škorpiji predviđa pojačanu seksualnu energiju, ljubavni zanos i skrivene želje, a evo na koje znakove Zodijaka će ovaj aspekt najviše uticati!

Venera je u znaku Škorpije, ali će ovoga puta praviti dobre tranzite. Seksepil, erotika i zavođenje su neizostavni deo ljubavnih događaja kada je Venera u znaku koji je vezan za misterije i seksulanost. U ovom periodu nestaje tolerancija i usklađuvanje, jer se sada intenzivno želi neko ili nešto, i ne pristaje se na kompromis.

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame.

Želje su duboke i snažne, a osećate se fatalno, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13, 20 i 21. novembra.

Ljubav i seksulanost se stapaju. Ljubavne želje i žrtvovanje zbog ljubavi biće pojačano kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama, oko 12. i 13. novembra. Jupiter sve pojačava, a tokom tih dana doneće nekome zadovljstvo i uživanje u ljubavi, a drugima veći dobitak, pojačan apetiti, uživanje u hrani ili u trošenju novca.

Pod uticajem Venere u Škorpiji lepa dešavanja će pre svega osetiti vodeni znaci: Škorpije rođene oko 2. do 7. novembra, martovske Ribe i rođeni početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom vladavine Jarca, kao i oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme, ili 10. oko 11. stepena u Škorpiiji.

Venera u Škorpiji je u izgonu i donosi mogućnost da dođe do nekih ne baš uvek prijatnjih dešavanja, da dođe do pojačane ljubomore. Strepnja i strah remete ljubavnu vezu, posebno ako imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodoliji u natalu. Nekima će njen položaj odgovarati, onima koji imaju Veneru u Škorpiji, Raku, ili Ribama. Njima će ova Venera doneti zadovoljstvo i erotsko uživanje o kojima sanjare. Ovo je vreme kada će se voleti inetenzivno, strasno ili isto tako prezirati. Nema ljubavi u kojoj nema mlakih osećanja i zabušavanja. Sada se ne oprašta prevara i ona duboku boli.

Ovo je vreme kada se može ući i u neki izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu. Dok Venera prolazi Škorpijom, Mars je u padu u Vagi i postoji recepcija među njima. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti Venera. Mars u Vagi je više zainteresovan za ljubav, privlači ga ženska lepota i šarm, ali je neodlučan, dok Venera u Škorpiji očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost, nedostatak snage ili hrabrosti.

Mars u kvadratu sa Plutonom tokom 18, 19 i 20. novembra, što uslovlja neki vid borbe, kod nekih javlja ljutnju, napor, ali i mogućnost sukoba, konflikata i povreda.

Vulkan želja, jaka snaga zavođenje i ljubavno osvajanje
Budite pažljivi i izbegavajte konflikte ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. Kako je 18. novembra mlad Mesec, konflikti koji počinju sa njim, mogu da potraju ceo lunarni mesec, sve do 19. devcembra. Sudske parnice dovode pre do kažnjavanja i nisu prijatne u ovom periodu. Venera pravi sekstil sa Plutonom, pa će oni koji su pod njenim uticajem, Vage i Bikovi bolje da prođu u ovom periodu.

Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom20. i 21. novembra, što će doneti transfomaciju ili totalnu promenu neke veze ili osobe. Jake strasti i jaka privlačnost će neke koji su se posvađali zbližiti tih dana. Drugi će ući u neku vezu u kojoj ima nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja i ljubavno osvajanje će dominirati u ovom periodu.

Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promena na finansijskom planu, a za nekih i znatnih dobitaka kroz sopstvenu zaradu. Ukoliko je podznak u Ovnu, 8. kući, novac ili neko nasledstvo je moguće od drugih. Povoljno je vreme i za neku značajnu finansijskutransakciju, ulaganje, dobijanje nekog kredita ili donacija.

Venera u Škorpiji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpijiili podznak pomoći da zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. To možete učiniti ako pobedite strah i budete spremni da pokažete svoje čari. Posebno će joj to uspeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20. i 21. novembra. To je vreme koje pojačava strasti, može da dosnese intenzivne ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva. Ljubavne varnice će prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovde nema sredine, voli se ili prezire. To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada voli. A u takvoj ljubavi nisu bezazlane, ali pre svega prema sebi.

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. novembra ili u Škorpiji 17. novembra u konjukciji sa Jupterom, Venerom ili u Ribama, 28. novembra dok bude u trigonu sa Venerom u Škorpiji. Period zavođenja i neobičnih ljubavi koje mogu da budu izuzetne, ako se veruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. i 13. novembra.

To je povoljan period i za uživanje u lepoti, zadovoljstvima, ali i odnosima sa strancima i umetnicima.

Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara, ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću. Ovo je vreme kada može da bude i ljubavnih svađa, ljubomorne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba. Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova i opasnosti. To ćete osetiti, posebno ukoliko ste skloni takvim odnosima, odnosno ako imate Veneru u Škorpiji ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.