VENERA U LAVU: Stare ljubavi se vraćaju u vaš život!

Ukoliko i dalje patite za bivšom ljubavi, velika je verovatnoća da će vam se vratiti…

OVAN

Trigon između Saturna i Venere, planete ljubavi i novca koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, do 7. juna donosi mogućnost susreta sa starom simpatijom. Uvećanje prihoda možete da očekujete preko poslova sa strancima.

BIK

Vaš vladalac Venera u trigonu sa Saturnom u astrološkoj kući novca, povoljan je za kupoprodaju nekretnina. Sredinom perioda vašu pažnju može da privuče harizmatični umetnik ili sportista, koji zbog posla često putuje.

BLIZANCI

Početkom perioda vašu pažnju pokušaće da privuče osoba koju poznajete preko posla, moguće Strelac, Vodolija ili Jarac. Moćni trigon vam donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

RAK

Trigon između Saturna, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa i planete ljubavi, može da probudi žar ispod pepela stare ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, možete da uđete u brak ili će vas partner obradovati lepim poklonom.

LAV

Zbog Venere u vašem znaku omiljeni ste i popularni kod suprotnog pola, dok pozicija Saturna nagoveštava mogućnost ulaska u vezu s nekim vatrenim znakom. Možete da dobijete ponudu za saradnju sa strancima, naročito ako ste umetnik ili sportista.

DEVICA

Venera u vašem astrološkom polju tajni u izazovnom aspektu sa Neptunom, simbolom zanosa, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Nemojte da se nervirate, ukoliko kasnite sa realizacijom nekih obaveza, niste u pitanju vi, već viša sila.

VAGA

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i posla u Lavu može da vam donese iznenadni susret sa šarmantnom osobom, moguće na nekom kraćem putu. Iz dana u dan rastu šanse da sklopite isplativ dogovor sa partnerima iz inostranstva.

ŠKORPIJA

Pozicija Venere, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu sa nekim koga već poznajete preko posla. Poslovi sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja mogu da vam donesu uvećanje prihoda.

STRELAC

Planeta ambicije u vašem znaku prvi put posle 29 godina u trigonu sa planetom novca, može da vam donese dugoročne isplative poslove sa strancima. Na nekom predavanju ili putu u inostranstvo, očekuje vas susret sa atraktivnom osobom.

JARAC

Vaš vladalac Saturn, simbol ambicije u sjajnom aspektu sa planetom novca i to u astrološkoj kući novca može da vam donese isplative poslove sa strancima na duže staze. Sredinom perioda ćete teško odoleti šarmu jedne vrlo seksepilne osobe.

VODOLIJA

Pozicija planete ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa i jednog od vaših vladalaca, Saturna u Strelcu, doprinosi vašoj popularnosti i omiljenosti, naročito kod suprotnog pola. Ako se bavite advokaturom ili ste zbog posla prisutni u javnosti, bićete uspešni.

RIBE

Trigon između planeta novca i ambicije u astrološkim kućama posla i karijere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i mogućnost uvećanja zarade, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, turizmom, marketingom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.