Venera tranzitira Vodoliju i „bolesne“ veze

Venera ulazi u Vodoliju i donosi situacije mešanja prijateljstva i romantike kaii pisanje i definisanje svojih ljubavnih ravila.

Ako ste u vezi, to će biti lijepa prilika da je prekinete i krenete u eksperimentalnu fazu i da probate nešto novo.

Ako ste sami , slatki susret se može dogoditi bilo gdje, tako da ne postavljate granice i uslove i može vam se desiti bilo gde a to govori da ćete biti izručeni nekome izvan vašeg uobičajenog tipa – bez kriterijuma. Važno vam je probati nešto novo.

Mi smo skloni da stavimo romantiku i prijateljstvo u različite mentalne okvire da bi potvrdili naš stav da naš najbolji prijatelj nije u isto vreme naša najveća ljubav. Nema ništa bolje za zdravo dugoročno partnerstvo i jake temelje prijateljstva – nego da voliš svog prijatelja. Ipak, bez obzira na to koliko dobro znamo da je to u našim glavama, to može biti pouka za naša srca koja to gotovo nemogu da shvate.

Naš pojmovnik termina ljubavi i prijateljstva ne dozvoljava izjednačavanje. Zato zapinjemo često u ljubomoru, egocentrizam, međuzavisnost i druga neobjašnjiva ponašanja koja nam mogu doneti probleme.

Srećom, Venera u Vodoliji dolazi da nas sve podseti da mi ne posedujemo naše partnere, da i ako smo povređeni, ne sažaljevamo sebe i ne ljutimo se na druge, već da gajimo prvenstveno ljubav prema sebi. Moramo prvo voleti sebe, da bi nam naša romansa ispravno funkcionisala, i naš stav prema ljubavi. Ali nažalost na tom putu partner je žrtva jer naša svest i morsal je sada na niskoj razini.

Prijateljstvo je normalna pojava. Ljubav može da cveta i pored njega. Venera je planeta ljubavi, lepote i čežnje. Njen položaj određuje naše razumevanje ljubavi i romantike. Znači, da je naš lični osećaj za stil i romantiku u direktnoj zavisnosti od toga gde je Venera u našoj natalnoj karti. [ idite na www.astrozmaj.com i saznajte gde se nalazila Venera kada ste se rodili!]

S druge strane, ljude rođene s Venerom u Vodoliji optužuju da su predistancirani i hladni, ali to nije cela priča. Suprotni znak, Lav treba ispoštovati više od svega – on daje polarnost Vodolijama. Tu je zdrava ravnoteža koja se može uošpšte naći u horoskopu, između čistog ego prisvajanja i potpune odvojenosti. U životu ta polarnost nam je lep primer kako izaći z dileme i „problema“.

Tu se i krije odgovor zašto je partner „odjednom“ okrenuo ćurak naopako.

Tokom sledećih nekoliko sedmica, pokušajte usavršiti tu umetnost – balans: Lav-Vodolija. A to se odnosi na trenutke kada osetite ljubomoru i tada treba da se ponašate u duhu čistog prijateljstva. Vaše reakcije treba da imaju puno više veze s vama i s vašim samopouzdanjem, nego s reakcijama supruga/dečka/cure/žene. Jer ako prihvatite njihov stav, ulazite u začaran krug. A Vodolija vam nudi prijateljsko rešenje.

Ako ste sami i želite upoznati nekoga, zapravo je ovo fantastično vreme da to učinite – da ste manje distancirani i zatvoreni i da ne pratite previše potrebe vašeg ega i više budete spremni da se uključite u neku vezu ili s nekim kao prijatelj na prvi način. Gledajte ih, zaista su to ljudi sa svojim i prosečnim-uobičajenim potrebama, a ne kao projekciju potreba vašeg ega.

Tajna dugotrajne ljubavi je toliko blizu da je možete okusiti, prihvatite mig od Venere u Vodoliji i povežite se lako – na jednostavni način – budite prijatelji.

GENERALNO: – budite prijateljski nastrojeni prema svima, u ljubavnim vezama budite otvoreni a ne impulsivni, i malo više pažnje poklonite praktičnim stvarima koje su potrebne za održavanje jedne dugoročne veze. Nažalost, osetićete da vas moralne norme sputavaju da tražite vlastite standarde prema kojima treba da se ponašate prema drugima.

Period je kada se rado pristaje i na neobavezni flert. Neobične situacije, neobični partneri. Tražićete u svim vezama veliku samostalnost. Ne budite posesivni, niti ljubomorni – ali nisam siguran da ćete isto moći da očekujete i od partnera.

Ali zapamtite – neobične veze su bolesne veze. Ponudiće vam se već neko takav – nastran – bolestan.

Kažu da su neptunovske veze isto tako bolesne, ali su meni prirodnije jer ih vodi venera u Ribama, npr., na neki način podstaknuta od Neptuna. Ali Venera je u Vodoliji je podstaknuta perverznim Uranom i to po meni je odvratno-neprirodno.

Uostalom, vaš seks i vaša ljubav su vaš problem. Ali nemojte da vam nisam rekao!

Nije mi svojstveno da psujem, ali, oprostite, meni sve to liči na ono: „…ko koga ovde…?“ jer se seksu pristupa bez kriterijuma i osećanja – već a što da ne probam?

Ovo vam je položaj koji postavlja slobodoumno pitanje: da li uopšte treba biti s nekoim zajedno ili biti sam?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.