Venera kvadrat Saturn

Konačni test ljubavi

Aspekt ukazuje na vreme kada se otkriva u kakvim smo odnosima zapravo… Kod prvog kontakta u godini kada se Venera i Saturn sudare to su priče gde je naše čulno, puteno, estetsko, erotsko, hedonističko, ljubavno, i mora naići na svojevrsni problem; ukidanje sreće i zadovoljstva, odbijanje partnera, hladnoća, odgađanje bitnih susreta, šutnja s druge strane, distanca, također, lako nam se moglo činiti da nismo dovoljno dobri, lijepi, nasmijani, zanosni, atraktivni. Sve to ostavlja traga na nama.

Ima tu padanja i ustajanja, ali Venera ne dozvoljava sebi olako da tresne na pod, a ako je i pala, onda je to dobro nosila, dignula glavu i krenula dalje.

Oni koje ovaj aspekt ne pogađa lično, lako je moguće da imaju nekoga u okolini koji zahvaćen nekim nedaćama, pa se na taj način ‘troši’ ovaj težak aspekt. Ukidanje zadovoljstva i loše raspoloženje mogu prouzročiti i zdravstvene probleme. Kako god, moralo se negdje osjetiti to pomanjakanje istinske radosti, sreće, opuštenosti i lakoće. Ovaj su aspekt zasigurno najviše osete oni sa znakom ili podznakom u Vagi ili Biku.

Poslednji kvadrat iz serije u godini trebao bi doneti konačni sud, zaključak, događaj, okidač koji će nas suočiti s posledicama minulog razdoblja gde možda i nismo toliko razmišljali o onome što se događa. Zato sada, saglasno gde je Venera, dolaze dani sumnje, analize, preispitivanja, zbrajanja, seciranja događaja, slaganje puzzlea.

Ovo je vreme kada se prekidaju sve veze na daljinu ili one koje nisu imale dovoljno čvrste temelje. Kod onih koji su u stabilnim odnosima događa se da zbog raznih obaveza, rokova, većeg opsega posla i zadataka, ne ostaje dovoljno vremena za druženje i opuštanje, pa lako dolazi do nezadovoljstva i frustracije.

Beg u maštu tu ne pomaže.

Suočeni s realnošću i posledicama svega što se odigravalo, lako bežimo u svet mašte i nerealnog koji nas mami u svoje odaje, ali nudi i vrhunsko nadahnuće, što je dobro za sve umetničke duše. Neko će cele dane gledati filmove, serije, slušati glazbu, igrati igrice, spavati, drugi će pribeći samoobmani, treći će se hvatati za slatko, cigarete, tablete, alkohol, drogu. To je vrlo opasno ako je Marsa napadnut, naročito s Neptunom, što je između ostaloga slika predoziranja, ali i gubljenja energije, umora, nesuvislosti u radnjama i akcijama.

Sada se lako događa projekcija, kada je najlakše okriviti drugu stranu, biti žrtva, jadan i nevoljen, a samo zato jer smo putem režirali neki svoj savršeni film. Zato je ovo razdoblje opasno jer sve može biti deo naše fantazije i potrebe da stvari budu idealne, savršene, baš kao u romantičnom filmu. Nije baš najpametnije započinjati veze.

Saglasno podznaku, ne valja razdoblje u kojem je samopouzdanje na niskim granama zbog Venere jer tada sve naginje i donosi labilnost, nestabilnost, lebdenje u oblacima, nakon čega je neizbežno buđenje. Ovo je borba između realnosti i mašte, sumnje i vjere. Vreme kada najlakše volimo ono nedostižno i daleko, primer žudimo za glumcem, pevačicom, voditeljkom, direktorom kakve uspešne kompanije, ali oženjenim i teško dostupnim – u redu je aspekte trošiti na takve maštarije, ali sa svešću da je to prolazno i da se treba vratiti u realnost.

Verovatno je jasno da u ovom razdoblju nije baš najpametnije započinjati veze, barem ne one za koje želimo da su ozbiljne i dugotrajne. Ovo je najopasnije razdoblje za one čiji je odnos na staklenim i klimavim nogama, gde lako padaju maske, brišu se iluzije, obmane. Svi oni koji imaju zdrav odnos ovaj aspekt će doneti beg od svakodnevice začinjen čarobnim momentima.

Želja za novim počecima dakle samo ce stvoriti dodatne probleme

Pripazite na novac, jer ovo razdoblje nosi njegov gubitak ili nekontrolirano trošenje kako bismo krpali emocionalne praznine. Gubljenje ili krađa lepih predmeta i umetničkih dela. Ovo je slika zaraza i trovanja, od odnosa do doslovnog trovanja alkoholom i hranom – pazite na rok trajanja. Ovo su svi šverceri robom, pa ako vam je bitno, pripazite što kupujete. Nakon lutanja, traženja apsolutnog te rastrganosti između sna i jave, dolazi aspekt koji nas vraća u život, budi nas i nudi nam promenu, transformaciju, oporavak, mirenje s krajem te otvorenost i snažnu želju za novim počecima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.