Velike oči i zanosan pogled: Da li ste čuli za pečatirenje trepavica

Glavni posao maskare je da vaše trepavice učini gušćima i dužima. A ako vašu maskaru koristite na normalan način, to je rezultat koji biste i trebali dobiti. Ali, šta ako vam kažemo da postoji način da vaše trepavice izgledaju još gušće i punije, a što pomaže vašim očima da izgledaju još veće?

Da, takva tehnika postoji i zove se pečatiranje trepavica. Ona je veoma jednostvana za savladati i potrebno vam je svega nekoliko dodatnih sekundi. Evo i kako.

Prije svega, uvijete trepavice. Ovaj jednostavni korak vašim će očima pomoći da odmah izgledaju veće i otvorenije.

Nakon toga, nanesite maskaru na gornje i donje trepavice, kao i obično. U ovom dijelu na red dolazi pečatiranje: četkicu maskare lagano pritisnite na koren gronjih trepavica, na spoljašnjem uglu. Pritisnite jednom i izvucite maskaru preko trepavica.

Pečatiranje ponovite još jednom, ali ovaj put na centralnom dijelu gornjih trepavica, te završite sa pečatiranjem na unutrašnjem uglu. Ukoliko je potrebno, navedene korake ponovite još jednom do dva puta.

Za pečatiranje vam nije potrebna neka posebna maskara već ona koju već imate i koristite!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.