VELIKA PREVARA LUNE ĐOGANI!? Obećala ovo u Zadruzi! Nije ispoštovala!? Zbog toga Đoganijevi PROLAZE PAKAO!

Luna Đogani je juče sve fanove digla na noge kada je nakon što je dugo najavljivala otišla u jednu privatnu kliniku i ugradila silikone. Sve se odigralo veoma brzo. Nakon objave na Instagramu na kojoj se vidi da Đoganijeva ulazi na kliniku, vrlo brzo je objavila da je operacija gotova i da je veoma zadovoljna rezultatima.

Sa njom je bila njena majka Anabela Atijas i dečko Marko Miljković. Ono što smo mi primetili kada je reč o ovoj obavi je da je Luna uglavnom ponavljala Anabeline reči, a da od nje i nije mogla da iznese svoje mišljenje, a nakon svega kada je Luna pokušala da završi svoju objavu, Anabela ju je potsetila da neće moći da se javlja na Instagramu jer će narednih nekoliko sati morati da odmara. Ona je kao i svako poslušno dete samo ponavljala reči koje je Anabela izgovarala.

Toliko nedostatka samostalnosti kod Lune Đogani dosta govori o njihovom odnosu i pričama da je Anabela veoma autoritativna majka. Atijasova je tom prilikom veoma sarkastično predstavila Marka Miljkovića i tom prilikom ga je nazvala „doktor Pelja“.

Šta je želela da kaže ovim nadimkom? Ostavljamo vama da zaključite.

Ipak, ono što ne možemo da ne primetimo, a što su videli i mnogi fanovi sudeći po komentarima na mrežama je jedna kontradiktornost. Naime, Luna je juče ugradila silikone, pre izvesnog vremena je kupila stan, komšije i vlasnici kafića kažu da Đoganijeva živi veoma luksuzno i da ostavlja bakšiše u restoranima, što znači da novac od Zadruge nije potrošen.

Ono što je čudno u celoj situaciji je da Gagi Đogani, njen otac ulazi u Zadrugu jer navodno nema drugog izbora pošto kako on kaže nema drugog izbora, a ovo mu je slamka spasa. Čudno je da Đoganijeva nije pomogla ocu u ovim čestim momentima, a vrlo često je govorila kako sve radi zbog porodice i kako želi da im finansijski pomogne. Pored svega Gagi kaže da on želi da školuje Luninu mlađu sestu i da joj od novca iz Zadruge plati školarinu, a Luna je pre samo nekoliko meseci u Zadruzi rekla da će deo honorara izdvojiti za sestrino školovanje.

Ko ovde govori istinu i da li je reč o zanemarivanju? Ostavljamo vama da zaključite.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.