Velika je razlika između devojke i žene: Devojke žele pažnju, žene žele poštovanje

Kada ste mladi mislite da su žena i devojka ista stvar, da su to samo dve reči koje označavaju osobu ženskog pola i da je jedina razlika između njih bračni status i godine.

Kasnije shvatite da to nisu samo sinonimu i da ne možete ženu i devojku da tretirate jednako. Postoji velika razlika između žene i devojke. Žene žive drugačiji život, ono će na drugačiji način da se ophode prema vama ali će i od vas zahtevati da se i vi prema njim ponašate drugačije.

Odrastao muškarac će uvek pre da izabere da bude u vezi sa ženom koja zna šta želi od života i ne boji se to da ostvari. Postoji velika razlika između zabavljanja sa ženom i zabavljanja sa djevojkom, devojke žele pažnju a žene žele poštovanje. Devojke će da traže pažnju i da učine sve da je i dobiju.

Ona će da prihvati male muške igrice i dopustiće muškarcu da odlazi od nje i da joj se vraća jer misli da na taj naći dobija svu moguću pažnju. Devojčice se boje odbijanja i zbog toga su spremne da učine i stvari koje ne žele samo da bi zadržale muškarca u svojoj blizini. Ona misli da njen život nema smisla bez muškarca u njemu i ne može da zamisli da bude sama.

Ona ima dovoljno samopouzdanja i konstantno će da se menja samo da bi zadržala muškarca u svojoj blizini, uradiće sve da zadrži njegovu pažnju i to će često da pomeša sa ljubavlju. Sa druge strane žena zahtijeva mnogo više. Ona zna šta znači prava ljubav i da ako je neko voli treba pre svega da je poštuje. One se neće plašiti da vam kaže šta očekuje od vas, ona zna šta želi i koliko zaslužuje.

Za nju je poštovanje mnogo više od praznih reči i kada zahteva od vas poštova nje to ne znači da treba da je poštujete kao ženu već kao zivo biće. Nikada neće dozvoliti da se loše odnosite prema njoj i da manipulišete njenim osećanjima i kada vidi da nemate dobre namere ona će samo da se okrene i ode.

Nikada neće da se menja da bi zadobila pažnju nekog muškarca, ne boji se da bude sama zna koliko vredi i nikada neće pristati da bude sa nekim ko je ne ceni. Uložiće velike napore u vezi ali će i od muškarca da očekuje isto. Nikada neće pristati ni oprostiti neveru jer zna koliko vredi i nikada neće dozvoliti muškarcu da umanjuje njenu vrednost.

Takva žena ne očekuje od muškarca da joj konstantno nude zahvalan, ali očekuje od njega da sve što ona radi za njega i za njihovu vezu. Možda će vam se činiti da je veza sa ženom izazovna i zahtevna, ali iako ona zahteva mnogo verujte ona je vredna toga i ona će da vam vrati mnogo više.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Brzo se obogate ovo su 3 NAJUSPEŠNIJA horoskopska znaka

Pročitaj →

ČUVAJTE SE: Ova dva znaka su najveći manipulatori

Pročitaj →

NJIHOVA MAŠTA JE MNOGO PRLJAVA: Ovo su tri najperverznija horoskopska znaka

Pročitaj →

LJUBAVNI HOROSKOP od 1.11 do 8.11.2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2020

Pročitaj →

Za moju najbolju prijateljicu

Pročitaj →

Udajom žena dobiva 7 sati dodatnog “rintanja

Pročitaj →

Ovo je 8 opasnih simptoma raka gušterače koje ne smijemo ignorisati

Pročitaj →

Torba u obliku kokoške pravi Modni hit

Pročitaj →

Ovo su Osam pravila vaspitanja dece

Pročitaj →

Promene u načinu šminkanja

Pročitaj →

Ovo su čizme broj 1 za jesen

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.