Velika je razlika između devojke i žene: Devojke žele pažnju, žene žele poštovanje

Kada ste mladi mislite da su žena i devojka ista stvar, da su to samo dve reči koje označavaju osobu ženskog pola i da je jedina razlika između njih bračni status i godine.

Kasnije shvatite da to nisu samo sinonimu i da ne možete ženu i devojku da tretirate jednako. Postoji velika razlika između žene i devojke. Žene žive drugačiji život, ono će na drugačiji način da se ophode prema vama ali će i od vas zahtevati da se i vi prema njim ponašate drugačije.

Odrastao muškarac će uvek pre da izabere da bude u vezi sa ženom koja zna šta želi od života i ne boji se to da ostvari. Postoji velika razlika između zabavljanja sa ženom i zabavljanja sa djevojkom, devojke žele pažnju a žene žele poštovanje. Devojke će da traže pažnju i da učine sve da je i dobiju.

Ona će da prihvati male muške igrice i dopustiće muškarcu da odlazi od nje i da joj se vraća jer misli da na taj naći dobija svu moguću pažnju. Devojčice se boje odbijanja i zbog toga su spremne da učine i stvari koje ne žele samo da bi zadržale muškarca u svojoj blizini. Ona misli da njen život nema smisla bez muškarca u njemu i ne može da zamisli da bude sama.

Ona ima dovoljno samopouzdanja i konstantno će da se menja samo da bi zadržala muškarca u svojoj blizini, uradiće sve da zadrži njegovu pažnju i to će često da pomeša sa ljubavlju. Sa druge strane žena zahtijeva mnogo više. Ona zna šta znači prava ljubav i da ako je neko voli treba pre svega da je poštuje. One se neće plašiti da vam kaže šta očekuje od vas, ona zna šta želi i koliko zaslužuje.

Za nju je poštovanje mnogo više od praznih reči i kada zahteva od vas poštova nje to ne znači da treba da je poštujete kao ženu već kao zivo biće. Nikada neće dozvoliti da se loše odnosite prema njoj i da manipulišete njenim osećanjima i kada vidi da nemate dobre namere ona će samo da se okrene i ode.

Nikada neće da se menja da bi zadobila pažnju nekog muškarca, ne boji se da bude sama zna koliko vredi i nikada neće pristati da bude sa nekim ko je ne ceni. Uložiće velike napore u vezi ali će i od muškarca da očekuje isto. Nikada neće pristati ni oprostiti neveru jer zna koliko vredi i nikada neće dozvoliti muškarcu da umanjuje njenu vrednost.

Takva žena ne očekuje od muškarca da joj konstantno nude zahvalan, ali očekuje od njega da sve što ona radi za njega i za njihovu vezu. Možda će vam se činiti da je veza sa ženom izazovna i zahtevna, ali iako ona zahteva mnogo verujte ona je vredna toga i ona će da vam vrati mnogo više.

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.