Velika je razlika između devojke i žene: Devojke žele pažnju, žene žele poštovanje

Kada ste mladi mislite da su žena i devojka ista stvar, da su to samo dve reči koje označavaju osobu ženskog pola i da je jedina razlika između njih bračni status i godine.

Kasnije shvatite da to nisu samo sinonimu i da ne možete ženu i devojku da tretirate jednako. Postoji velika razlika između žene i devojke. Žene žive drugačiji život, ono će na drugačiji način da se ophode prema vama ali će i od vas zahtevati da se i vi prema njim ponašate drugačije.

Odrastao muškarac će uvek pre da izabere da bude u vezi sa ženom koja zna šta želi od života i ne boji se to da ostvari. Postoji velika razlika između zabavljanja sa ženom i zabavljanja sa djevojkom, devojke žele pažnju a žene žele poštovanje. Devojke će da traže pažnju i da učine sve da je i dobiju.

Ona će da prihvati male muške igrice i dopustiće muškarcu da odlazi od nje i da joj se vraća jer misli da na taj naći dobija svu moguću pažnju. Devojčice se boje odbijanja i zbog toga su spremne da učine i stvari koje ne žele samo da bi zadržale muškarca u svojoj blizini. Ona misli da njen život nema smisla bez muškarca u njemu i ne može da zamisli da bude sama.

Ona ima dovoljno samopouzdanja i konstantno će da se menja samo da bi zadržala muškarca u svojoj blizini, uradiće sve da zadrži njegovu pažnju i to će često da pomeša sa ljubavlju. Sa druge strane žena zahtijeva mnogo više. Ona zna šta znači prava ljubav i da ako je neko voli treba pre svega da je poštuje. One se neće plašiti da vam kaže šta očekuje od vas, ona zna šta želi i koliko zaslužuje.

Za nju je poštovanje mnogo više od praznih reči i kada zahteva od vas poštova nje to ne znači da treba da je poštujete kao ženu već kao zivo biće. Nikada neće dozvoliti da se loše odnosite prema njoj i da manipulišete njenim osećanjima i kada vidi da nemate dobre namere ona će samo da se okrene i ode.

Nikada neće da se menja da bi zadobila pažnju nekog muškarca, ne boji se da bude sama zna koliko vredi i nikada neće pristati da bude sa nekim ko je ne ceni. Uložiće velike napore u vezi ali će i od muškarca da očekuje isto. Nikada neće pristati ni oprostiti neveru jer zna koliko vredi i nikada neće dozvoliti muškarcu da umanjuje njenu vrednost.

Takva žena ne očekuje od muškarca da joj konstantno nude zahvalan, ali očekuje od njega da sve što ona radi za njega i za njihovu vezu. Možda će vam se činiti da je veza sa ženom izazovna i zahtevna, ali iako ona zahteva mnogo verujte ona je vredna toga i ona će da vam vrati mnogo više.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

kako prepoznati osip kod bebe?

Pročitaj →

Horoskopski znakovi koji ne ispunjavaju obećanja i ne zaslužuju povjerenje

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JANUAR 2021

Pročitaj →

5 životnih principa uspešnih žena

Pročitaj →

Ženska lepota, radost i propast

Pročitaj →

Simptomi koji ukazuju na kandidu

Pročitaj →

3 Vrste ženskih suknji koje su apsolutni must have

Pročitaj →

Marini Tucaković se pogoršalo zdravstveno stanje

Pročitaj →

Tea Tairović je kritikovana i vrijeđana na početku karijere

Pročitaj →

Kako stvoriti rutinu za čišćenje za celu porodicu?

Pročitaj →

Parni Valjak poslao donaciju u Glinu!

Pročitaj →

Hladna voda poboljšava tonus i izgled kože

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.