VARAO JE ŽENU I IMA VANBRAČNOG SINA Hari Varešanović izbegava da priča o privatnom životu, a ovo su detalji koje MALO KO ZNA

Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe“.

Popularni muzičar Hajrudin Hari Varešanović retko priča o privatnom životu koji je u prošlosti bio prilično intrigantan.

Pevaču se desila velika ljubav u mladosti, sa Aidom. Hari je tada imao svega 19 godina. U brak su stupili krajem 1983. godine, a dve godine nakon venčanja rodila se i ćerka Nađa. Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, 1994. godine, u braku sa Aidom dobio je i sina Damira.

Nakon toga javnost je brujala o navodima da je Hari 1992. godine dobio i vanbračnog sina Maka, što je navodno bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

U intervjuu koji je 2006. godine dao za „Puls“ pevač je otvoreno govorio o svom prvom braku sa Aidom, pa priznao da su u nekim trenucima ostali zajedno zbog dece.

– U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Uvek joj kažem: „Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe“. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece – istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. godine stupio u brak, nakon što se razveo od Aide.

Hari se prisetio i trenutka kada je upoznao sadašnju suprugu i otkrio šta ga je kod nje privuklo.

– Moju Jasminku sam upoznao u Kelnu preko zajedničkih prijatelja. Na početku veze smo bili prilično smušeni, poput nekih tinejdžera. Dopalo mi se što je potpuno nenametljiva. Bivšu suprugu smatram jednom od najboljih prijatelja i Jasminka kao razumna žene nema nikakvih problema sa tim – ispričao je on svojevremeno za 24sata.hr.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.