VAPAJ KIJINE MAJKE? Zvala Slobu i PREKLINJALA ga: „Smiluj se mom DETETU“? Njegova reakcija ŠOKIRALA!

Suze i vika?

Nakon incidenta koji se dogodio prošle nedelje, kada je Kristina Kija Kockar usred noći upala bivšem suprugu Slobi Radanoviću u stan, gde je došlo do fizičkog i verbalnog obračuna, a potom i njenih pretnji, oboje su zatajili.

Pevač je Kiju prvo prijavio za nasilje, a ubrzo je u medijima sve demantovao. Pozadina njegove odluke krije se u Kijinom uslovu da to uradi, inače će ona pustiti u javnost njihove intimne slike i kompromitujuće snimke. Kako piše „Kurir Stars“ pevačicina pretnja njihovom intimom nije jedini razlog zbog kojeg je Sloba promenio iskaz. Tomje je kumovala i majka pobednice „Zadruge 1“, Nadica, koja je zvala Radanovića telefonom i preklinjala ga da zaštiti njeno dete.

– Oboje ste prenaglili. Nije trebalo da dođe do toga, ali šta je tu je. Ti znašd a Kija ne misli loše. Molim te, pomozi joj i nemoj da ideš dalje. Ostavite sve iza sebe, porekni sve za medije. Moram da je zaštitim. Znam da si ljut, ali smiluj se, nemoj da završi u zatvoru zbog gluposti i vaše burne reakcije – molila je Kijina majka Slobu telefonom.

nadica nije mogla da dozvoli da se kristini nešto loše desi, a uz to je zabrinuta da njeno dete ne bude okarakterisano kao nasilnik.
– Stvar je preuzela u svoje ruke. Preklinjala je Slobodana da zaštiti Kiju i da skroje zajedničku priču za javnost. Kristina prvo nije odobravala majci da ga zove, jer je smatrala da je to suludo, ali jna kraju je poslušala. Radanović poštuje bivšu taštu i pokušavao je da vodi smiren razgovor. Međutim, bilo je sa obe strane malo vike i dreke. U suštin, uspeli su da se dogovore, pa ćemo videti dokle će to ići – komentariše dobro obavešteni izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.