Uređenje domova na pragu 2021. godine

Zakoračivši u Novu godinu i uspešno savladavšni prva dva meseca, uplovljavamo u sve topliju i topliju sezonu zvanu proleće.

Ono nam kao i svake godine donosi pregršt inspirativnih trendova i stilova, zahvaljujući kojima možemo kreirati životni prostor iz svojih snova. Na samom pragu 2021. godine primetna su tri trenda koja se prepliću i teže da domove širom sveta ispune pozitivnim vibracijama. Ako ste zainteresovani da saznate o kojim se trendovima radi, ostanite sa nama u redovima koji slede.

GLOBALNI STIL DEKORA

Inspirisan paletom zemljanih tonova i toplim prirodnim teksturama globalni stil se savršeno uklapa u priču o domovima u kojima su prisutni drvo, ratan i tkani detalji. Takođe ono što je primetno je smeli osećaj safarija pod uticajem divljih životinja i afričkih ravanica. Boho dekor i narodni uticaj i dalje se nalaze na samom vrhu u deo su predanja o globalnom stilu dekora. Pod uticajem prirode, nostalgije i želje za tropskim bekstvom, životni prostor u ovom stilu treba da prihvati smirenu paletu boja, kao i obrasce koji stvaraju prijatnu atmosferu.

UTICAJI STAROG SVETA

Činjenica je da uticaji starog sveta nikad ne zastarevaju. Mračne, čudljive prostorije, stare uljane slike na platnu pomešane sa modernim osvetljenjem, predstavljaju upravo ono što treba jednom savremenom enterijeru da bi malo bio življi. Ono što se traži je bevremenost – kako u pogledu boja, tako i oblika, tekstura i printova. Pomešajte nekoliko era i stvorićete prostor vredan divljenja.

MODERAN PRIKAZ STILA S POLOVINE PROŠLOG VEKA

Jedinstven moderni prikaz stila s polovine prošlog veka je stilska inspiracija ne samo za savremene domove, već i za hotele, restorane, barove i luksuzne spa centre. Šik stil koji se vezuje za 50 – te godine prošlog veka sa svojim finim linijama i prirodnim drvetom i dan danas ima veliku vrednost. Velike sobne biljke, kao i tekstura od somota i kože suština su ovog stila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.