Urbana bronza, topla boja za vas dom

Nakon svih turbulencija tokom 2020. godine izazvanih pandemijom virusa korona, svi se nadamo da će naredna, 2021. godina biti bolja te se radujemo novim počecima i načinima kako svoje živote oplemeniti u novoj godini.

Možemo početi od novih načela razmišljanja, ostvarivanja ciljeva koje u 2020. godini nismo uspjeli realizovati, ali možemo i naš životni prostor učiniti ljepšim i udobnijim.

A kada je riječ o uređenju doma, tu nam svakako mogu pomoći ideje kompanija specijalizovanih za boje koje za svaku narednu godinu izdvajaju nijansu koja savršeno bilježi trenutak u dizajnu.

Američka kompanija specijalizovana za boje „Sherwin-Williams“ najavila je koja će boja biti veliki hit u 2021. godini u uređivanju enterijera i eksterijera.

U godini koja nam stiže vladaće topla, tamna boja, bogata sivim podtonovima, koju su u „Sherwin-Williamsu“ nazvali urbana bronza, a predstavljena je pod šifrom SW 7048. Kako je opisuju znalci, to je boja koja podstiče opuštanje i pruža utjehu, koja nam u ovim vremenima zaista treba.

„Dom je sada najbolje utočište od svijeta, a bojom se na lak i efikasan način može stvoriti privatni raj. Ova boja podstaći će vas na to da stvorite vlastito utočište za razmišljanje i samoobnavljanje“, kazala je Sju Vaden, direktorica marketinga u „Sherwin-Williamsu“.

Nijansa urbana bronza najbolje će izgledati ako je kombinujete sa drugim toplim neutralnim tonovima, poput svjetlijih nijansi sive ili malo zelene. Takođe voli prirodne materijale poput drveta, kamena, tkanog tekstila i metala.

Naravno, uvijek možete početi od zidova. I jedan zid obojen u bogatu, tamnosivu nijansu učiniće dom mjestom u kojem u svakom trenutku možete pronaći svoj mir.

Takođe, boju možete nanijeti i na sva četiri zida u spavaćoj sobi kako biste omotali prostoriju u ugodnu atmosferu. Za elegantan, savremen izgled, birajte i ugradbene elemente u kuhinji u nijansi urbana bronza. Ova smjela nijansa dobro djeluje i u manjim dozama te će vaša ulazna vrata u ovoj boji dati šmek cijelom hodniku, ali i spoljnom izgledu vašeg doma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Zbog debljine 2 godine nije mogla ustati iz kreveta, pogledajte kako danas izgleda

Pročitaj →

Jelena Tomić iz Beograda nogama kuha, pegla, čisti

Pročitaj →

Koronu najviše šire prijenosnici bez simptoma

Pročitaj →

Možete kupiti korona haljinu

Pročitaj →

Što više grlite svoju djecu, ona postaju pametnija

Pročitaj →

Vazelin za efikasno uklanjanje neželjenih dlačica sa tela

Pročitaj →

Milanče Radosavljević u bolnici

Pročitaj →

20 izvrsnih kaputa sa printom

Pročitaj →

Sena biljka biljka s kojom treba postupati razborito

Pročitaj →

kuća stara 40 godina Pogledajte kako izgleda

Pročitaj →

Da li ćete smršati ako preskačete večeru?

Pročitaj →

Mini-pite sa sirom

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.