Uran i natalni Mjesec

Uran konjunkcija Mjesec

kada je aktualan ovaj tranzit Mjeseca naglašena je opasnost od ishitrenosti, brzopletosti kao i od naglije i nepredvidljivije reakcije, što osobu može dovesti u vrlo nezavidne životne situacije a naročito onda kada treba donositi važne životne odluke a uz to nije dovoljno oprezna .

Uran sekstil Mjesec

tijekom trajanja ovog tranzita Mjeseca kod osobe može biti potaknuto bolje prevladavanje nekih ograničenja od kojih su neka mogla otežavati ostvarenje željene harmonije u ljubavi. Međutim, moguće je i javljanje češćeg netolerantnijeg ili na neki drugi način neprikladnijeg ponašanja u ljubavi pa je često potrebno više spremnosti za sagledavanje takve situacije i korigiranje takvog ponašanja.

Uran kvadrat Mjesec

ovaj tranzit Mjeseca donosi izraženiju opasnost od javljanja češćih sukoba mišljenja i verbalnih sukoba u međuljudskim odnosima uslijed snažnije želje za nametanjem nekih suviše subjektivnih osobnih stavova i uslijed nedovoljne tolerancije ili nedovoljnog poštovanja tuđeg mišljenja.

Uran trigon Mjesec

ovaj aspekt nagovještava javljanje jače želje za nekim vidom samodokazivanja, ponekad i neprimerenijeg ispoljavanja svoje individualnosti u cilju ostavljanja snažnijeg dojma na druge.

Uran opozicija Mjesec

moguće je tvrdoglavo ponašanje, impulzivnije reakcije i nestalnost misli i osjećaje, pa je moguće i lako pogoršanje kvalitete komunikacije i međuljudskih odnosa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.