UNIŠTIĆE GA?! Filip Mijatov otkrio JAK motiv ulaska – krije PROŠLOST, a on Ani sada rekao… BIĆE HAOS

Sve ispričao!

Rijaliti „Zadruga 3“ počinje 6. septembra, a imena budućih zadrugara svaki dan izlaze u javnost.

Vest koja je uzdrmala javnost, a ponajviše bivšu učesnicu Anu Korać, jeste da se u Belu kuću useljava i Filip Mijatov, njen bivši momak.

Pre samog ulaska, on je otkrio sa kojom namerom ide, kao i to da li je spreman.
– Idem potpuno nepripremljen, nemam iskustva, ne znam, kad budem ušao videću šta i kako. Tamo će biti dosta ljudi koje poznajem, pa ćemo videti. Poznajem Janjuša, Stefana Karića… Janjuš je super, mislim da ćemo biti super unutra, mi se čujemo ponekad onlajn, dobri smo baš. Ja nemam sa kim da se svađam tamo, ali verujem da će me napadati, zbog celog tog skandala, da bi skupljali poene. Ulazim u nešto potpuno novo, nemam iskustva, videćemo – rekao je Mijatov.
On je priznao i to da o njemu niko ništa ne zna, te da nema šta da ispliva u javnost, a potom je otkrio kako su njegovi bližnji reagovali na to što ulazi u ovakvu vrstu programa.
– O meni niko ništa ne zna, ni šta radim ni ništa. Mogu da me napadnu za neku glupost izmišljenu. Niko ne zna šta ja radim. Svi moji su protiv ulaska, ne postoji niko moj ko je rekao: „Bravo, uđi“. Moji misle da će da me polome tamo, misle da će da me naprave budalom. Svi su protiv, porodica, bivša žena, prijatelji, braća, svi… Ali ja sad kad sam krenuo, glupo je da stanem, idem da iskoristim taj marketing – naveo je budući zadrugar.

S obzirom na to da se njegov rat sa Anom nastavio i nakon „Zadruge 2“, te su se njih dvoje često prepucavali po medijima, a u raspravu je neretko ulazio i njen novi dečko David Dragojević, Filip je otkrio da li je imao neki kontakt sa njih dvoje nakon što su oni izašli iz Bele kuće.

– Ne, apsolutno nikakav kontakt nisam imao ni sa Anom, ni sa Davidom – otkrio je Mijatov.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.