UMALO TUČA ZBOG KARIĆA: Nastala ŽESTOKA rasprava – Zaratile Iva i Ivana, Stefan odmah reagovao!

Srcelomac!

Iva Grgurić spavala je u izolaciji zajedno sa Stefanom Karićem, budući da su ove nedelje bili potrčci. Nakon toga Lepi Mića rekao je kako je video da su jutros njihovi kreveti bili previše blizu, o čemu se polemisalo i na rođendanu Baneta Čolaka.

Iva je zajedno sa Markom Đedovićem i Ivanom Šopić ušla u raspravu, a u koju su se umešali Stefan Karić i Jelena Pešić, inače Stefanova bivša devojka. Ovoga puta oni su polemisali o situaciji koja se dogodila na žurki povodom proslave 25. rođendana TV Pink.

– Ja kažem: „Da je ušao kao solo, da nije ušao sa Jelenom, možda bi se on i ja smuvali“, ali ovako znam šta oni hoće na osnovu svih izjava. Imaš tri lepa momka u „Zadruzi“, a jedan od njih je on. Ja njega izbegavam sve vreme, nakon što sam saznala da je bio sa Jelenom, a zamisli da nisam – govorila je Ivana Šopić.

– Ja ću ti reči da ona nije igrala ispred mene – tvrdio je Stefan i dodao: Iva, pa ti si se vaćarila sa Vladimirom, pa šta? Nemoj da pravite… Ja tebe ne napadam, to je tvoje što si radila. Nemoj da pravite tenziju, nego daj da se sprdamo. Imala si danas Iva ceo dan. Marija je sve rekla sve što jeste, a ovo ti je drugi put da si se upecala – govorio je Karić.

– Juče je to stvarno tako izgledalo. I da se on meni sviđa, ja bih rekla: „Ne“. Ja bih cenila sve, da se nije umešalo još pet, šest ljudi… Meni se tada otvorio drugi vidik, pa sam rekla: „Postoji mogućnost“ – rekla je Iva, a onda je ušla u raspravu sa Stefanom: Ti, Stefane, ovde nisi ništa kriv! – dodala je Ivan.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.