ULAZI U ZADRUGU DA PREBIJE KARIĆA! Ivin dečko ODLEPIO? UZELA MU FERARI, a sad ga VARA u rijalitiju?

Šok!

Dečko hrvatske starlete Ive Grgurić, Andrej Kalezić ulazi u „Zadrugu 3“ da se obračuna sa suparnikom Stefanom Karićem. On je rešio da sve raspravi pred kamerama.

– Andrej hoće da uđe iu „Zadrugu“ da bi se fizički obračunao sa Stefanom Karićem. Rekao mi je da će ga prebiti, a besan je na Ivu što je započela vezu sa njim. Obećala je da će mu biti verna, ali nije izdržala, već se smuvala sa Karićem. On je odmah kontaktirao produkciju Pinka i predstavio se, pitao da li može da uđe u rijaliti i da raspravi sve pred kamerama sa svojom devojkom i njenim novim dečkom – rekao je izvor.

Iva je njega snimila kada je došao svojim Ferarijem u Split. Razmenili su brojeve, posle nekoliko dana je došla kod njega u Budvu i tako je sve počelo. To se sve dešavalo mesec dana pre „Zadruge“. On je njoj dao da koristi njegov Ferari, ali su se posvađali kada je ona htela da ga odveze u Hrvatsku, on to nije hteo ni da čuje. Jednom prilikom mu je tražila 3.000 evra i on joj je dao, samo za krpice u „Zadruzi“. Zato je on sada još više besan, jer se oseća izigrano i iskorišćeno – nastavio je izvor.

– On bi trebalo da za nekoliko dana doputuje iz Crne Gore na razgovor sa produkcijom Pinka za ulazak u rijaliti – završio je izvor.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.