UKRALA POSLEDNJE PARE! Miljana Kulić NEPOSREDNO pre ULASKA U Zadrugu OPLJAČKALA KUĆU!?

Nečuveno!

Miljana Kulić je poznata po skandalima koje pravi u rijalitiju. U situacijama kada se dogode neke svađe u Zadruzi, ona pronađe način kako da postane deo čitave priče i naravno bude u centu zbivanja.

Ona je sinoć osudila Baneta Čolaka zato što je ispričao kako je bio u vezi sa Natašom Radan, a da je ona sa njim raskinula zbog popularnog pevača Amar Gileta. Miljan je smatrala da je to nepotrebno skrnavljenje i narušavanje nečijeg braka.

Miljanino ponašanje nije svojstveno samo za rijaliti jer se ona u realnom životu ponašta isto. Njen otac Siniša Kulić otvoreno je progovorio o postupku njegove kćerke kada je pre samo ulaska pobegla kod Zole bivšeg dečka u Derventu i odnela poslednjih 1.500 evra.

– Ne mogu da verujem da nas je po hiljaditi put obmanula. Čim ju je pozvao, ona je odmah otrčala kod njega u Bosnu. Zolina majka je sve vreme bila sa njom u kontaktu i molila je da ga dozove pameti, zapravo da dođe tamo i isfinansira ga. Ona mu ugađa, da li će da jede, da li će da pije i da li će da izađe, a sve to o Miljaninom trošku. On je jedan običan dr***aš (prim.aut. uživalac zabranjenih supstanci) i đilkoš iz Dervente kojem je ona dala sve pare i vraćala dugove – rekao je Siniša.

Ona je njemu i Mariji reklada zapravo ide u Novi Sad.

– On ju je i na kocku navukao, pa sam ih ja vadio iz kazina. Šta smo mi Bogu zgrešili da nam ta devojka priređuje ovakve stresove?! Da li možete da verujete da je Miljana ukrala poslednjih 1.500 evra koje smo imali u kući i odnela tom probisvetu? Pobegla je kod njega u Derventu, a nas je slagala da ide u Novi Sad. Strašno!“, zaključio je Kulić.

Siniša Kulić je za sada pod uticajem onoga što mu je kćerka priredila, a da li to znači da joj on više neće pružati podršku nakon njenog izlaska iz rijalitija? Ostaje da vidomo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.