UHAPŠEN JEDAN OD INICIJATORA NEREDA! Noć bezumlja iza koje su ostali policajci KRVAVIH GLAVA i grad u HAOSU

Policija uspela da uspostavi javni red i mir.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da je u sinoćnom protestu u Beogradu povređeno minimum 43 policajca, 17 demonstranata,kao i da je privedeno 23, kako je rekao, huligana. Zapaljeno je i 5 služebih vozila i povređeno 3 konja.

On je kao inicijatore ulaska u Skupštinu Srbije označio Damjana Kneževića i Srđana Noga, s tim da je samo uhapšen Knežević koji će danas biti priveden kod sudije, a za Noga će se konsultovati sa tužilaštvom ima li elemenata

– Bio sam bio sam izuzetno iznenađen, uopšte nismo očekivali da neko može da se odluči da kamenicama i drugim predmetima iskaže nezadovoljstvo, da u jednom trenutku jedna grupacija građana reaguje na taj način prema policiji. Bilans je veoma ozbiljan, imali smo 43 povređena policijska službenika, a jedan deo se nije ni javio za pomoć jer imaju lakše povrede. Policajci koju su teže povređeni imali su krvave glave, noge… I među demonstrantima ima povređenih, njih je 17, a dijagnostika će utvrditi imaju li teže ili lakše povrede – naveo je Rebić.

On je rekao da je policija uspela da uspostavi javni red i mir nakon nekoliko sati jer je jedan broj huligana kamenicama, i drugim predmetima pokušavao da ugrozi živote policajaca, i da uđu u Skupštinu.

– Ponosan sam na policajce. Bilo je u jednom trenutku oko 200 policijskih službenika. Kako se taj broj povećavao i mi smo dovodili druge snage. Priveli smo jedan broj huligana – 23 je privedeno i u policisjkom zadržavanju – kazao je on i kao inicijatore ulaska u Skupštinu označio Damjana Kneževića i Srđana Noga:

– Oni oni su pozivali ljude i bili inicijatori ulaska u Skupštinu ali ne i organizatori protesta, to ćemo videti. Knežević će u toku dana biti privedenn nadležnom sudu a za Noga ćemo videti sa tužilaštvom da li u njegovom ponašanju ima elemenata krivičnog dela.

Rebić je kazao da se završilo sve jutros oko 3. 30 i da je posle toga bilo tužno proštetati ulicama. Na pitanje da li je ovo pokušaj obaranja vlasti kazao je će se to videti sa tužilaštvom.

– Ukoliko proceni da ima elemenata za to krivično delo svakako ćemo postupati u narednom periodu tim povodom – kazao je Rebić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JANUAR 2021

Pročitaj →

KRIVA JE KOSOVKA DEVOJČICA

Pročitaj →

ŽENA je kriva što je ćutala”

Pročitaj →

Najveće laži i dileme o kineskoj vakcini

Pročitaj →

Ovih 5 modnih trendova biće NEIZOSTAVNI u vašem ormaru i 2021.

Pročitaj →

Ovo su tri koraka kroz koje ćete naučiti decu da vam pokažu šta osećaju

Pročitaj →

Šminka u službi izbijeljivanja zuba

Pročitaj →

Ovo su najpopularniji trendovi ove zime

Pročitaj →

Lincura leci zeludac

Pročitaj →

Puklo rijaliti prijateljstvo Matore i Rialde

Pročitaj →

Nikolina Kovač se oporavlja od korone

Pročitaj →

Đuro i Bajaga poručuju “Nisi sama”

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.