„UBIĆU JE ako se ne REŠI deteta tog propaliteta!“ Užasne PRETNJE Miljaninog oca – Kulićeva na LEKOVIMA

Strašno!

Rijaliti učesnica, Miljana Kulić, preksinoć je uradila test za trudnoću, koji je bio pozitivan, što bi značilo da je ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolićem, Zolom, Zadrugarom sa kojim se zabavljala tokom druge sezone ovog programa.

Roditelji Miljane Kulić, Marija, koja je takoće učesnica Zadruge, i Siniša su ,blago rečeno, zgroženi i vrlo ljuti na svoju ćerku.

Naime, Miljana je, odmah nakon što je uradila test, otrčala kod majke i saopštila joj vesni, te je Marija doživela nervni slom.

– Sram te bilo, gadiš mi se, đubre jedno – vikala je Marija i nastavila:

– Ovakvu scenu si mi preiredila drugi put, stoko jedna, skloni mi se da te ne gledam! Da nisi slučajno hemijskom to uradila, nesrećnice – vrištala je Marija dvorištem.

Miljana se tresla i kroz plač joj odgovorila:

– Mama, pijem lekove za želudac. Kunem ti se u Željka, trudna sam. Neka svi pomru, i tata i sestre, ako lažem, zaista je pozitivan test – plakala je Miljana.

Miljana je iste večeri pričala i sa Zolom, preko telefona, i on ju je ohrabrivao da se ne brine.

– U šoku sam! i sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora. Teško mi je, volela bih sa tobom da se vidim – rekla mu je Miljana, na šta joj je on odgovorio:

– Ja sam tu za tebe, ne treba nam niko.Veruj u mene i nemoj ljude da pitaš da li te volim ili ne. Nikad te nisam slagao, volim te najviše na svetu i presrećan sam – rekao je on.

Sutradan je Lazar posetio Miljanu u Zadruzi, gde su popričali i složili se da oboje žele dete, ali je problem što mu Miljana ne veruje, jer nikada nije bio uz nju.

Oglasio se i Miljanin otac, Siniča Kulić, koji je oštro osudio svoju ćerku, obzirom da mu ni Zola nije drag, a već su se Kulići našli u sličnoj situaciji kada je ostala trudna sa Ivanom Marinkovićem u konkurentskom rijalitiju:

– Ubiću je, ako rodi to dete! U kuću mi ući neće, ako bude sa tim propalitetom, koji će joj pokrasti pare i nestati. Ne želim unuče od Zole. On ne može da se stara o detetu, sramota me je i u pravu je Marija kada kaže da treba da se reši tog deteta- besno je završio Kulić.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.