U teškim vremenima da li bježite od stresa ili se hrabro s njime suočavate?

Ako ste ljubitelj astrologije, onda vjerujete u vaš zvjezdani DNK, tj. u vaš horoskopski znak, koji je oblikovao dio vaše osobnosti. Svaki astrološki znak ima svojstvene načine kako se nosi sa teškim situacijama, a općenita podjela je na znakove koji su optimisti, pesimisti i domišljati. Pogledajte kojemu od ovih tipova pripada vaš znak.

Ovnovi vjeruju da će ih anđeo čuvar ili pak vlastita inicijativa spasiti kada je najteže. Rođeni u ovom znaku uživaju u uzbuđenju koje donosi rizik, pa se ne živciraju kada je situacija teška.

Bikovi vjeruju da će se, ako stoje na jednom mjestu dovoljno dugo, ostatak svijeta ‘posložiti’ sam od sebe i da će tako dobiti što žele. Bikovi postanu nervozni ako se od njih očekuje da se brzo prilagode novonastalim situacijama.

Blizanci se mogu uspješno udaljiti od neprekidne histerije. Krajnje su prilagodljivi, ali mogu biti puno nervozniji nego što izgledaju, a to im stvara veliki stres ako teška situacija predugo traje.

Rakovi se ‘ukoče’ kada se njihov pravilno izbalansirani život dovede u pitanje. Oni su jako osjetljivi, stoga i upijaju i tuđe brige. Od stresa se brane tako da se povuku u sebe i pokušaju odagnati ‘neprijateljski’ vanjski svijet.

Lavovi su jako osjetljivi ako se njihov stil života dovede u pitanje, pa će postati nervozni i obeshrabreni. Iako su kraljevi zodijaka, Lavovi nisu toliko samouvjereni koliko se čine.

Djevice se brinu, ali samo oko trivijalnih stvari. Kada dođe do velikih kriza, one se bolje snalaze od većine. Uvijek će se pobrinuti da budu informirane i ponudit će stabilnu podršku onima koji se ne nose dobro s teškim situacijama.

Vage dobro shvaćaju što se događa u svijetu, a to im pomaže da vide stvari onakve kakve zaista jesu. Vage se brinu, ali to ne pokazuju, te postanu nervozne kada nešto prijeti njihovom načinu života.

Škorpion je potpuno ‘na svome’ kada je situacija kaotična i teška, jer su prirodno domišljati i hrabri, a nekada čak i uživaju u opasnim vremenima. Vrlo rado daju podršku drugima i uvijek vide ‘svijetlo na kraju tunela’, čak i u najcrnjim trenucima.

Strijelac je optimist zodijaka i vjeruje da će teška vremena brzo proći, a ako se to ipak ne dogodi, postanu frustrirani, no i dalje vjeruju da je sreća na njihovoj strani.

Jarcisu hrabri, ali ako se ugrozi lagodan život koji toliko vole, postat će nervozni. Spašava ih to što smatraju da su teška vremena samo kratkoročna, te što vide život kao cjelinu koja ima uspone i padove.

Vodenjaci će provesti puno vremena preispitujući svoje prijatelje o hitnosti situacije. Vrlo su zahvalni na prijateljima u nestabilnim vremenima, te im tada oni postaju još važniji no inače.

Ribe pokušavaju ignorirati situaciju koliko god je to moguće, pa se lako odreknu čak i praćenja vijesti. Patnja drugih lako utječe na njih, a brane se tako da ‘utonu’ u svijet snova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.