U praznom BEOGRADSKOM AUTOBUSU je preko puta Anke SEO MANIJAK: „Buljio je u mene, a onda sam počela da RECITUJEM OVO – odmah je pobegao“

GSP leti – ustajalo, vrelo i zagušljivo rajsko mesto za manijake, bar ako je suditi po brojnim iskustvima naših sugrađanki.

Tviterašica pod nadimkom „Anka.rs“ pokrenula je žene sa Tvitera da podele najčudnije načine na koje su se odbranile od manijaka. Temu je, naravno, otvorila ona, pričom o tome kako se ona sama odbranila od manijaka u praznom autobusu.

– Meni je jednom u praznom busu preko puta seo lik i manijakalno buljio, a ja sam naglas recitovala „Oče naš“ i samo se pomerio – kaže ova Tviterašica.

Odgovori su nastavili da se nižu:

– Ja sam u trećem osnovne zaurlala: „Pa odseci ga budalo“ usred Kneza na manijaka koji me je pitao: „Šta ja sad da radim kad si mi ga digla?“.

– Mojoj kumi je preprečio put u ulazu u zgradu i ona krene ka njemu i kaže: „Maco, dođi! U tačku se pretvorio!

– Više puta u životu kad je neko bio strašno navalentan ili bezobrazan sam samo glasno rekla „aaaa“ i pobegla u drugom pravcu – savetuje jedna Tviterašica.

A šta biste vi dodali ovom spisku?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.