U ovim horoskopskim znakovima rađaju se najbolje sestre

Imati sestru je jedno od najvećih bogatstava. Ona će vam uvijek biti potpora, a čak i ako naiđete na neke poteškoće u svom odnosu, neće vas napustiti kad vam je najpotrebnija. Neke sestre ipak su privrženije od ostalih. Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju sestre koje nikad neće odustati od vas.BlizanciSestre u znaku Blizanaca su zabavne, vesele i uvijek tu za savjet. Bez obzira na to koliko se situacija u kojoj ste se našli čini bezizlaznom, sestra u znaku Blizanaca će vas saslušati i natjerati da prepoznate važnije stvari te vam pomoći da krenete dalje.

RakAko imate sestru u znaku Raka, pripremite se da će vas razmaziti svojom ljubavlju i brigom. Bez obzira na to je li mlađa ili starija od vas, obasipaće vas samo najboljim i nikad neće biti uskraćeni ni za što.VagaSestre Vage su uravnotežene, podupiru svoju braću i sestre i pomažu im prepoznati vlastite greške.StrijelacStrijelci vole zabavu i avanturisti su. U sestru Strijelca uvijek se možete pouzdati. To je osoba koja će vam podići raspoloženje.VodolijaAko imate sestru Vodoliju, budite sigurni da su vaše tajne uvijek sigurne. Ostaće vam vjerne čak i nakon sukoba.

RibeSestre Ribe su vrlo intuitivne i uvijek će prepoznati kako se osjećate. Pokušaće vam sve olakšati malim savjetima i ramenom za plakanje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.