U ljubavnoj ste vezi sa Jarcem – šta da očekujete?

Jedan od najspecifičnijih znakova u horoskopu je svakako – Jarac.

Konsultujući stručnjake na polju astrologije kao i partnere Jarčeva, različitih horoskopskih znakova, može se primetiti da mnogi dolaze do istog zaključka – Jarčevi su ambiciozni, odlučni i uvek svoje zamisli sprovode do kraja.

Jarčevi predstavljaju dobre partnere za sve one koji teže stabilnosti u životu. Iako se za njih može misliti da su materijalisti, Jarčevi su zapravo vođeni mnogo dubljim potrebama koje se ogledaju u osiguravanju stabilnosti za sebe i one do kojih im je stalo. Oni su vrlo odani i privrženi onima koje vole, mada to ne znači da ne mogu da podnesu razdvojenost.

Za razliku od mnogih znakova, Jarčevi se ne zaljubljuju tako lako. A kada se to desi, obično su prvo uspostavili prijateljske odnose sa datom osobom, iz koje se kasnije rodila ljubav. Uz potencijalnu fizičku privlačnost, Jarčevi su spremni da preduzmi i prvi korak. Jarčevi su izbirljivi što se prijateljstava tiče, a još više ljubavnih veza. Ne streme ka tome da budu omiljeni u društvu, niti da budu okruženi gomilom ljudi koja im aplaudira.

Kako biste osvojili Jarca znajte da morate biti uporni. Dug je to i pomalo trnovit proces, jer Jarac voli da dovodi u pitanje sve oko sebe, pa čak i vaša i svoja osećanja. Na ovaj način Jarčevi vas zapravo testiraju i proveravaju koliko ste rešeni u svojoj nameri. Jednom kada zavole, spremni su da vole do kraja života. Ne pada im teško da prihvate tuđe mane, jer su svesni da imaju svojih.

Poverenje je nešto čemu Jarčevi u velikoj meri pridaju pažnju. Jednom kada ih izneverite, gotovo da je nemoguće povratiti njihovo poverenje. Pamtiće izdaju koliko god vremena prošlo, jer za njih je varanje ispod časti. Smatraju vrlo niskim takve postupke i visoko se uzdižu iznad njih. Jarac će vam uvek prvo priznati da želi da raskine vezu, pre nego što će se upustiti u drugu ljubavnu aferu.

Budući da imaju vrlo realan pogled na život, Jarčevi su skloni pesimizmu. Ovo može teško da pada njihovim partnerima jer Jarčevi s vremena na vreme trebaju ohrabrenje. Na Jarca se uvek možete osloniti i budite u potpunosti sigurni da vas neće izneveriti. Kada je ljubav u pitanju, odlučni su da se za nju bore do kraja, do poslednje kapi krvi, ako treba.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.