U kojoj godini veze najviše žena počini preljubu?

Svi mi smo čuli izjavu da ljubav živi tri godine – nakon čega parovi gube interesovanje za vezu i vernost i počinju da traže zabavu sa strane. Novije istraživanje je pokazalo da se žene u ranoj fazi veze okreću drugim muškarcima.

Naime, u okviru istraživanja kontroverznog dejting sajta Ešli Medison otkriveno je da čak 37 odsto žena bilo nevjerno u okviru prve godine veze. Ako uporedimo, u trajanju veze od 7 do 20 godina preljubu je napravilo 25 posto, a nakon 20 godina veze samo još 23 posto žena.

Ovoj studiji su se pridružila i druga istraživanja koja su se bavila profilom ličnosti žena koje varaju.

Tako je francuski ženski portal „Gleeden“ putem ankete u kojoj je učestvovalo više od 1.000 žena otkrio da žene sa fakultetskom diplomom češće imaju „ljubavne izlete“. Zapravo, što je nivo obrazovanja veći one su slobodnije i više uživaju u seksualnim aferama.

Ispitanici su odgovarali na najrazličitija pitanja i ostavljali svoje lične podatke, tako da je onlajn portal koji se bavi temom ljubavnih veza došao do još zanimljivih podataka.

Naime, u samom vrhu liste najnevjernijih žena, prema anketi ovog sajta, nalaze se Njemice – čak 43 odsto njih je priznalo da je bar jednom imalo neobavezan seks sa strane, a drugo mesto su zauzele Francuskinje (37 odsto).

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.