U JEKU SUKOBA DRAGOJEVIĆA OGLASILA SE BILJA: Dalila je dolazila kod mene… A tek ovo o Subotićki

Prekinuo je odnose, ne samo sa majkom, nego sa celom porodicom.

Biljana Dragojević istakla je, da ne bi ulazila u „Zadrugu 3“, dok je u lošim odnosima sa sinom Dejanom i njegovom ženom Dalilom, koji tamo trenutno borave.

Takođe, ona je naglasila da je Dalilu, bez obzira na sve, prihvatila isto kao što je svojevremeno i Aleksandru Subotić, te da bi više volela da je par razgovarao sa njom o problemima koji ih muče, umesto što je verovao „spletkama fanova i antifanova“.

Biljana kaže da pod ovim uslovima nikako ne bi ušla u Zadrugu, jer ne želi da se raspravlja sa Dejanom i Dalilom o porodičnim problemima, nego želi nasamo da reše probleme, pa tek onda može da razmišlja o ulasku u rijaliti.

– Trebalo je da dođu kod mene i da čuju od mene šta ja stvarno mislim, a ne da se oslanjajau na neke prepiske, spletke nekih fanova i antifanova koje se vode tokom rijalitija po društvenim mrežama. Kada budu čuli nešto lično od mene, iz mojih usta, onda mogu komentarisati. Ona je dolazila kod mene, kako sam dočekala Aleksandru, tako sam dočekala i nju. Nisam pravila uopšte razliku između njih dve – istakla je ona.

Biljana navodi da ne zna zašto Dalila i Dejan ne govore sa njom, i da on nije prekinuo odnos samo sa njom, nego i sa ostalim članovima porodice, bakom, sestrom.

Na pitanje da li Dalila utiče na Dejana, pa se on tako promenio, odgovorila je:

– Ne znam, iskreno. Morala bih da sednem i da malo popričam sa njima, da vidim kako oni “dišu”. Otkad je sa Dalilom on se promenio, to stoji. Ne mogu da kažem sto posto da je on “krivac” za takvo njegovo ponašanje, ali nešto postoji. Mislim da njih jede nešto što sam ja rekla, ali bih volela da znam šta pošto oni stalno govore da su čuli nešto od nekoga, od Dejanovog oca itd. Stvarno ne znam šta se sa njima desilo i što je to tako – držala se Biljana svoje priče.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.