Twitter tasteri „za“ i „protiv“ na tvitovima, u test fazi

Tvitter radi na novim reakcijama, pozitivnim i negativnim, koje se nalaze uz opcije za retvitovanje i odgovaranje, a potvrđeno je da se funkcija testira za malu grupu korisnika na iOS-u.

Kompanija je saopštila da korisnici iOS-a mogu da vide glasove „za“ i glasove „protiv“ u nekoliko različitih stilova (strelice gore i dole, ikona srca i strelica dole i ikone palca gore i palca dole) i da testira funkciju kako bi „razumijela tipove odgovora koje korisnici žele da nađu u relevantnim nizovima“, prenosi B92.

Iako Twitter nije saopštio da li planira da glasanje „za“ i „protiv“ postane trajna karakteristika, očigledno je da je to nešto što smo već mogli da vidimo na internet forumima, a najzastupljenije je možda na Reddit-u, koji, kao jedan od načina ima baš rangiranje određenog komentara strelicama gore i dole, gdje na taj način korisnici dobijaju odgovore koji su zajednici najkorisniji ili koji im se najviše dopadaju.

Kompanija je saopštila da trenutno te opcije nisu javne i da za sada neće uticati na redoslijed tweetova.

Twitter se u prošlosti poigravao drugim vrstama tweet interakcija, uključujući reakcije koje su imitirale emodžije koje Facebook koristi za svoje postove i Messenger poruke.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.