Tvid suknje koje nikad ne izlaze iz mode

Sezona toplih odevnih predmeta je u toku.

Međutim to ne znači da morate da žrtvujete svoj stil da bi vam bilo dovoljno toplo. Jednostavno obratite pažnju na odevne predmete koji su ujedno i estetski prihvatljivi i topli za nošenje. Danas pažnju usmeravamo ka donjim odevnim predmetima, konkretno ka ženskim suknjama. Koja suknja je vaš favorit ove jeseni?

Predlažemo vam da to bude midi suknja od tvida, koja deluje tako zadivljujuće i odgovara najširem spektru drugih odevnih predmeta. Tvid je materijal vrlo zahvalan za nošenje jer vam obezbeđuje dovoljno topline, ne gubeći pri tom svoj šarm. Midi suknja od tvida je klasika koje će učiniti da uvek izgledate atraktivno i u trendu.

Ako volite nešto izazovnije varijante potražite one sa prorezima sa prednje ili zadnje strane, sa dugmićima ili na preklop. Svaka od njih nosi u sebi posebnu lepotu i željno čeka da vam je ove jeseni prikaže. Osim toga ako ste raspoloženi za neke smele varijante potražite suknje nepravilnih oblika, koje će doprineti vašem upečatljivom izgledu. Neuobičajeni dezeni i krojevi su uvek dobrodošli jer čine da se sa lakoćom izdvajate iz mase.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.