Tužne sms poruke (stihovi), za sva slomljena srca

Ako vam je srce slomljeno i ako ste nedavno raskinuli vezu, evo nekih lepih, ali u isto vreme i pomalo tužnih SMS poruka koje vam možda mogu pomoći da povratite izgubljeno.

Tužne sms poruke – za slomljena srca
Crvene ruže prepune rose kažu da ljubav i sreću nose. Kad god mi neko pokloni cveće setim se tebe i dana srece. Zašto se na kraju sve tako zbiva, zasto se ljubav u tugu sliva.

Klizila je niz obraz i na usni stala, tako vrela i tako mala, u njoj se skupila tuga, u njoj su usnule boli, jer samo ta suza je znala da te iskreno volim…

Možda je ludo da te volim, možda ponizno da za ljubav molim, ali jednoga dana kada shvatiš reči moje, saznaćeš da si izgubio nešto što je zauvek moglo biti tvoje!

Tužno je kad slušas tužne pesme i shvatiš da u svima nalaziš sebe. Tužno je kad nekome kažes da ga voliš, a on se nasmeje. Tužno je kad nema nikoga da te zagrli kad ti treba. Tužno je kad glumiš da si sretan, a nisi.

Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve što je između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno, ja te još uvek… ma nije važno!

Zašto sam baš tebe srela, zašto kad to nisam smela. Zašto me zaneo pogled oka tvoga, i zašto sada moram patiti zbog toga?

Ako me ikad vidiš s drugim, ne gledaj u njemu suparnika, već čoveka bez sreće, jer je našao ženu koja ga nikad voleti neće!

Uvek ću biti sam, pesmom cu tešiti sebe, zavoleti drugu neću jer druga neće ličiti na tebe..

Sve ove suze što niz lice teku, nisu vatra, ali ipak peku. Jer mnogo je teško kad duša zaboli, kad nisi sa onim koga srce voli!

Tužna je noć kad tebe nema, tužno je srce što daleko drema, ali tugu moram ja u sebi skriti, jer živim za dan kad ću s tobom biti!!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.