Tužne ljubavne poruke za raskid

Nije teško reći: ,,Volim te ” i ,,Nedostaješ mi”. Nije teško tražiti oproštaj…

Tužne poruke niko ne voli da šalje, a kamoli da dobije od voljene osobe, ali šta da se radi. I raskidi su deo našeg života. Nemaju svi privilegiju da im se u ljubavi posreći iz prve.

Neuzvraćena ljubav, slomljeno srce, molba za oproštaj … sve su to neke neprijatne situacije koje u nama probude jake emocije, pa dobijemo želju da voljenoj osobi napišemo ono što osećamo i bar na trenutak sebi olakšamo dušu.

Postoji mnogo poruka koje možete poslati tom prilikom. Najbolje je napisati ono što osećate, ali ako ste previše tužni da bi ste smislili šta da napišete, možda neka od priloženih poruka može da pomogne.

Ko zna? Možda poruka napravi preokret, pa se pomirite sa dečkom ili devojkom. Možda se vaša ljubav uzvrati, a možda je vreme da pustite osobu koja odlazi iz vašeg života i ustupite mesto pravoj ljubavi koja tek treba da dođe.

Poruke za raskid i ostavljene
Svako veče Boga molim, da mi onog koga volim vrati, da naša ljubav još jača bude, a moje srce više nikad ne pati!
Bolje da nikada i ništa nije bilo. Da sam prećutao sve što je srce krilo. Zato se ne vraćaj, tišinu mi ne kvari. Pusti da budem kralj, kralj izgubljenih stvari. I bolje da se ne vidimo nikad, ne živimo u istom vremenu. Ja imam prošlost, ti imaš budućnost, snovi su između. I bolje da se ne vidimo više, jer shvatili bi tad u isti čas da sve je ovo, sve je ovo moglo da prođe i bez nas.
Najlepše dane provela sam s’ tobom, a kako na rastanku da ti kažem zbogom?
Dođavola sve, dođavola samnom. Odlazim, a volim te ljubavi. Jedina na svetu, ne krivi me.
Crvene ruže prepune rose kažu da ljubav i sreću nose. Kad god mi neko pokloni cveće setim se tebe i dana sreće. Zašto se na kraju sve tako zbiva, zasto se ljubav u tugu sliva.
Ja znam da nemam više prava na tebe, al ipak ne možeš mi uzeti snove. U snovima te imam samo za sebe i ne dajem te nikome.
Znam, neću moći još dugo da zaspim. Beskrajno duge, proklete noći. Kako su pogrešni dani bez tebe, tu mi ni piće ne može pomoći. Nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja. Bar se nasmeši kada me vidiš. Ostani đubre do kraja.
Noćas ću ti doći u snove, u liku belog anđela da ulepšam tvoj san, da ti posljednji put kažem ti si meni sve… Ljubavi, zbogom, volim te :((((
Zaboravi da smo se sreli, zaboravi da smo se upoznali, zaboravi da smo se rastali, al ne zaboravi da smo se ludo voleli.

Ti nemaš prava na mene. Ti si ih imao stotine. Na tvome krilu su spavale, a ja sam samo imala tebe.
Jedino za čime žalim je naš zadnji susret. Nismo se ni oprostili kako treba. Kratki poljubac i slab zagrljaj, kao da će ih još na hiljade biti … a bio nam je zadnji…
Ti samo budi dovoljno daleko, za mene postoji drugi neko, čije će reci manje da bole, čije ce ruke lepše da vole. Ti samo budi srcu trag, još će mi neko biti drag još ću sa nekim naći sreću, nikad te više voleti neću. Nekom ćeš biti dobra žena, odana, verna i poštena. Sve nek’ ti bude drugi neko, ti samo budi dovoljno daleko.
Ne okreći glavu kad me vidiš i ne gledaj me kao neznanog gosta, osmehni se bar zbog proslosti naše, od osobe koju volim i osmeh je dosta!
Nedostaje mi naša ljubav, mila, bez nje se život kruni uzalud. Nedostaješ mi ti, kakva si bila, nedostajem i ja, onako lud. Ja znam da vreme ne voli heroje i da je svaki hram ukaljalo, al’ meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo.
Oprosti što ti smetam što ti snove rušim, što kroz tvoje snove šetam, što opet te gušim, što ludo te volim i nudim ti sebe, oprosti al ne mogu da živim bez tebe.
Živim zbog drugih meni je svejedno, posle tebe potop ništa nije vredno. Podmuklo zaboli kao kvarni zubi, istina je da se samo jednom ljubi. I uvek svečano obećam, a znam da lažem u sebi, da ću prestati da se sećam … ovo je poslednja pesma o tebi.

Veruj mi, frajeru, nije mi žao što sam ti bila još jedna u nizu zavedenih devojaka. Što je svaka tvoja reč i svaki postupak bio lažan i isplaniran. Žao mi je, frajeru, što ne znaš da se najlepše stvari događaju neplanirano, žao mi je što ne znaš kako je divno voleti nekog iskreno, imati nekoga za koga se svako jutro budiš…
Srce moje noćas pati jer niko neće da ga shvati, koliko sam ti ljubavi dala, ni ja nisam znala. Sad me srce zbog toga boli jer te jos uvek iskreno voli.
Evo širim ruke ove, još ti duša ime zove, a u srcu večna zima, minut traje sto godina. K’o led se polako topim, a sutra kad oči sklopim, makar dođi, javi će ti ovaj mesec žut, da mene vidiš, makar zadnji put.
Neuzvraćena ljubav. Poruke za nju i njega
Ponekad poželim da ti čujem glas, da srušim sve što je između nas i da ti kažem, da vrisnem snažno, ja te još uvek… ma nije važno!
Možda je ludo da te volim, možda ponizno da za ljubav molim, ali jednoga dana kada shvatiš reči moje, saznaćeš da si izgubio nešto što je zauvek moglo biti tvoje!
Ti si trag koji ne mogu izbrisati. Ti si bol koju nemogu preboleti. TI si plamen koji nemogu ukrotiti. TI si onaj kojeg jedino mogu voleti.
Ušao si u moje srce a ja sam te zavolela. Davno si izašao a ja te nisam prebolela.
Kad jednom shvatiš da sam te volela biće kasno jer tada više neću imati sedamnaest godina i neću voleti tebe.

Sve ove suze što niz lice teku, nisu vatra, ali ipak peku. Jer mnogo je teško kad duša zaboli, kad nisi sa onim koga srce voli!
Zašto sam baš tebe srela, zašto kad to nisam smela. Zašto me zaneo pogled oka tvoga, i zašto sada moram patiti zbog toga?
Ovo ti pišem za sećanje trajno da misliš na mene moja slatka tajno, nikad ne zaboravi da te voli neko, kome si tako blizu a tako daleko.
Klizila je niz obraz i na usni stala, tako vrela i tako mala, u njoj se skupila tuga, u njoj su usnule boli, jer samo ta suza je znala da te iskreno volim…
Toliko si mi puta srce lomila da više ne osećam bol, al samo mi lomi srce, jer ja ludim zbog tog, i svaki put kad mi srce slomiš ja te još više volim!!!
Što si mi to uradila, što si mi srce slomila? Ko da nemam osećanja, kao da sam suva grana. Ali ja te ludo volim i ja sam proklet, evo ti moje srce pa ga slomi opet!

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.