TUGA: Poznati pevač saznao da BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI pa pokušao da se UBIJE!? Njegove reči diraju u srce

Podelio svoju muku sa svima!

Poznati pevač Bojan Tomović (37) prva je javna ličnost na Balkanu koji je priznao da boluje od Bipolarnog afektivnog poremećaja (Manično depresivne psihoze), koju na zapadu zovu i „Bolest umetnika“. Tomović je već mesecima jedna od glavnih tema u svim regionalnim medijima i dok jedan deo javnosti Bojanovo priznanje bolesti smatra veoma hrabrim potezom, drugi deo smatra da je pevač ovim priznanjem završio karijeru jer, ipak je ovo Balkan, gde su mentalne bolesti tabu tema, nesto o čemu se ćuti i nešto što se krije iako ne bi trebalo jer bolest nije sramota i može svakome da se desi.

Video klip u kome je Bojan prvi put priznao da je Bipolaran, najgledaniji je od svih klipova koji govore o psihičkim problemima na Balkanu i pevaču je zbog toga drago, jer se konačno malo više saznalo da ta bolest nije ni izbor, niti razmaženost i dokonost, već ozbiljan zdravstveni problem sa nažalost velikom stopom samoubistva.

Bojan Tomović se uprkos bolesti i epi napadima i dalje aktivno bori protiv stigme i diskriminacije ljudi sa mentalnim problemima i zato je snimio još jedan veoma emotivni, potresni, ali poučan video u kome detaljno opisuje svoju borbu sa komplikovanom bolešću. Otkrio je i šta je bio glavni razlog da on prizna svoju bolest, sam sebe je nazvao magistrom samodestrukcije i apelovao na obolele da koliko god je teško nikada ne pomišljaju na samoubistvo, da redovno uzimaju terapiju i da uče na njegovim greškama.

O tome i zašto se svesno odrekao roditeljstva pogledajte u video klipu u kome je Bojan na ivici suza i u kome se zahvaljuje svim medijima što su podržali njegovu borbu protiv stigme, predrasuda i diskriminacije obolelih od bilo kog psihičkog problema.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.