TRUDNICA HOĆE S*KS U ZADRUZI? Majka šestoro dece, čeka SEDMO! Porodiće se pred KAMERAMA – biće HAOS?

Otkrila detalje!

Čuvena rečenica „Ja sam majka šestoro dece, meni treba jak muškarac, da me nadmudri, da me produhovi“ postala je glavni hit na društvenim mrežama, a Marina Dančo, koja se proslavila učešćem u emisiji „Brak na neviđeno“ prava je atrakcija.

Popularnost koju je vrlo brzo stekla, bila je ulaznica za „Zadrugu“, a Marina uskoro očekuje sedmo dete koje će roditi pred kamerama ružičaste televizije. Dančova je medijima otkrila da će roditi dečaka,a već mu je smislila ime.- Ako ostanme do Svetog Nikole, kada mi je termin, porodiću se na nacionalnoj televiziji i rodiću Mićka. iskreno, nisam sigurna da ću toliko izdržati, ali ako ostanem još tri meseca – znate šta sledi  – rekla je Marina i dodala da iako ima dečka koji je čeka napolju, otvorena je za ljubav u rijalitiju.

– Imam partnera, ali ako se desi ljubav, protiv toga se ne može. Nikad ne reci nikad, ako me neko osvoji u kući, prepustiću se – stidljivo je rekla Marina.

Ona je prokomentarisala činjenicu da je njena rečenica iz emisije „Brak na neviđeno“ postala antologijska.

– Čula sam dosta obrada te moje rečenice, ali nisam na to obraćala pažnju. Nisam ni znala kako da reagujem, da li me ljudi vole ili me ismevaju, sve mi je to bilo konfuzno. Pošto sam odlučila da uđem u rijaliti, sada sam počela da obraćam pažnju na sve i želim da izgradim svoje ime – ispričala je ona i dodala da bi volela da promeni koncept rijalitija.

– Ne mora sve da se vrto kok golih guzica, sisa, svađa, ko je sa kim imao seks. Ja ću da budem teatralna, ali na drugačiji način. Ako me budu napadali, trpeću i ćutaću. Biću kao trojanski konj, lukava i mudra, čekaću svoj red da zablistam i napravim haos – rekla je Marina.

Majka šestoro dece tvrdi da, iako može da dođe do ljubavi u kući, seksa neće biti.

-Seks pre kamerama mi je užasan. To nikada sebi ne bih dozvolila. Ipak ja imam 42 godina i trudna sam – otkrila je Marina.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.