TRESLA SE ZADRUGA: Suočili se Zola i Marija – MI SMO ZAVRŠILI, ne pružaj mi ruku!

Sudar titana!

Miljana Kulić, tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom i zadrugarima, odlučila je da pozove svoju majku Mariju Kulić da im se pridruži. Inače, ranije večeras kada je Zola ušao u Belu kuću, Marija nije želela da se pozdravi sa njim.

Posle nekoliko sati Miljana je odlučila da suoči svoju majku i čoveka sa kojim čeka dete. Ovom prilikom Marija je istakla kako se nije pozdravila sa Zolom večeras, a onda je ispričala da nisu komunicirali već mesecima.

– Dođi da sediš malo sa nama, da pušiš cigaretu – rekla je Miljana Mariji.

– Sada ti ja trebam? Slušam ja ovde. Slušam sve. Sedim pored vrata i slušam sve što pričate – govorila je Marija Miljani.

To je čovek koji je rekao da ne vidi budućnost sa Miljanom, a sa njom pravi dete. I svima je pričao da sa Miljanom ne vidi budućnost. To je staloženo pričao. Mi se nismo pozdravili – pričala je Marija zadrugarima, a Zola ju je pažljivo slušao.

– Šta on ima meni da pruža ruku? Mi smo završili prošle sezone. On odlazi, niti se javlja… I sada će da mi pruža ruku? Posle toga se nikada nismo videli, čuli, nikada nismo progovorili… Nema šta da se pozdravim sa njim. Može da mi pruža obe ruke, neću – dodala je Marija.

– Stigao zetonja – dobacio je Bora, što je iznerviralo Mariju i Miljanu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.