TRESE SE I JAUČE! Zola OČAJAN čeka Miljanu da se vrati sa ABORTUSA, ovo sebi ne može da oprosti!

Nije mu lako!

Miljana Kulić je nakon mukotrpnog perioda konačno donela odluku juče da abortira. Ona i njen momamk Lazar Čolić Zola doneli su odluku, sa kojom se kako on kaže nije u potpunosti složio, ali Miljana je rano jutros prelomila.

Miksi se još uvek nije vratila u Zadrugu iako je obećala da će se vratiti do sedam, a Zola se zabrinut požalio zadrugarima.

– Ne mogu reći da sam se složio sa njenom odlukom, ali kada se setim da se svaki put vrati sa sastanka tresese,jauče, šta da se rodi nešto ne daj Bože, a ja je ubeđivao da rodi, pa onda pije lekove koje nikako u trudnoći ne bi smela da pije, nisu dobri za razvoj ploda. Moglo bi da se rodi sa poremećajima, sa tikovima – rekao je Zola.

– Ja bih najviše voleo da se vrati i da kaže da to ništa nije bilo. Rekao sam joj da sve iskreno kaže doktoru i za tablete i sve pa neka vidi – rekao je Zola i poželeo da se što pre vrati.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.