Treba ih izbjegavati – 3 frizure koje su jako štetne za tvoju kosu

Određene frizure mogu oštetiti strukturu naše kose te čak uzrokovati ispadanje kose. Ove četiri frizure osobito su štetne za tvoju kosu…

1. Izravnata kosa

Takozvani zaglađeni izgled jako je popularan, ali ni u kom slučaju nije dobro za kosu ako je svaki dan peglamo. Vrućina uništava strukturu kose, što ima za posljedicu da kosa stalno izgleda suho, odnosno poput slame. I vrhovi pucaju zbog vrućine. Ako se nikako ne želiš odreći glačala za kosu, onda trebaš paziti na to da kosi priuštiš kuru koja daje vlagu te prije peglanja naneseš zaštitu od vrućine, piše miss7.

2. Konjski rep 

Čak i ako je svakodnevna frizura loša, još je uvijek bolja za tvoju kosu od repa. OK, u krajnjem slučaju možeš baš totalno lošu frizuru jedan dan spasiti tako da je svežeš u rep, ali inače trebaš pokušati izbjegavati tu frizuru. Stavljanjem gumice za kosu se naša kosa puno brže lomi, pogotovo ako ima djelić metala. NAko baš moraš nositi rep, bolje je koristiti takozvanu „invisibobble“ gumicu za kosu.

3. Punđa 

Konjski rep nije jedina noćna mora za tvoju kosu – i klasična punđa nije preporučljiva, osobito ako je čvrsto stegnuta. Stalno povlačenje korijena kose može uzrokovati ispadanje kose. Radije napravi opuštenu punđu. Nije ni to savršeno za našu kosu, ali je bolje od klasične, zategnute punđe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.