Tranzitni Merkur u Ovnu

Merkur ulazi Ovna i ono što će ga obeležiti je veliko nestrpljenje i ljutnja što gubi vreme, bez imalo mudrosti.

Sada kada je planeta komunikacija napokon izašla iz mutnih i sanjivih vodenih Riba, 7. aprila, naši mentalni sadržaji se kreću i menjaju velikom brzinom. Ima li šta nas sada ne interesuje? Dosta je s tihim tretmanima – traži se izazov, akcija. Ali kolikogod da mu pružiš, njemu nikada neće biti dovoljno. Ali je jako važno da mu ništa ne uskratiš iuli da mu se smeješ na onome što je naumio.

Pustite ga – neka „gine“ za svoje naume!

Nema sada pesničkog jezika – sve je direktno i ide se do krajnjih granica! Mi ćemo s njim samo da gubimo strpljenje u razmeni informacija i ideja – pa sada Merkur kreće u kardinalnu-vatru, Ovna. Dobro je da znate šta želite reći i to uradite što je brže moguće, ako ne želite da vas okarakteriše kao daveža ili da vas ostavi – jer on sada nema vremena da ga gubi.

Ne osvrće se on ni za čim. Ali, ako imate nešto za reći, recite to sa strašću, na brzinu i da bude izazovno i efikasno da zvuči – jer sada samo takav ton daje najbolji odziv i rezultate.

Ako ste tajili nešto od njega ili vam je bilo nezgodno da mu kažete, sada recite to što trebate reći, neće vam uzeti za zlo jer vas sluša na „pola uha“.

_Inače je karakteristično da se sada bude pričalice i nemojte da budete iznenađeni sa što takve susrećete. Drugo, ljudi počinju da koriste sleng i da govore skraćeno, a to može dovesti do nesporazuma – eto, a u najboljoj nameri da skrate pričanciju i ubrzaju stvari .

Da , to je ta vrsta energije kada ćemo misliti, raditi i govoriti kao da smo navijeni.

Zbog urođenog nestrpljenja sada, od Ovna možemo očekivati rezultate brže nego što je uobičajeno kod drugih. Od njega sada možete očekivati sve oblike kretanja, aktivnosti, putovanja i druge razmene – jer Merkur je u vatri.

Takođe možemo očekivati od Ovnova verovatno povećan nivo umnih aktivnosti, ali i sirovog govora, ako ne i primitivnog – ali i ponašanja. Diplomatsko friziranje i fraziranje zaboravite. Drugim rečima – usijana glava. Ali ta glava će tokom vremena da se ohladi kada bude shvatila da više tako ne može ništa da postigne, osim da podigne prašinu.

Blagoslov i prokletstvo ovog tranzita je da nas neće toliko zanimati kakva je naša komunikacija sa drugima, neće nas interesovati šta drugi pričaju. Težićemo da svojim napadnim stavovima stvorimo tendenciju da kroz navodno ugodan način prikrijemo svoje prave istine. Ali to je velika zabluda nas noji ga slušamo jer zaboravljamo detinju iskrenost Ovna.

A šta ćemo uraditi u ovom periodu – pa, najviše ćemo se samospoplitati. I šteta će biti ako ne sprovedemo u delo i ne iskoristimo ideje koje budemo imali.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.