Tranzitni Mars ulazi u znak Ovna

Ulaskom Marsa u Ovna počinje novi ciklus…dostojanstveno se vraća kući. Mars je vladar Ovna, Ovan je prvi znak horoskopa, Ovan je početak, Mars u Ovnu nagoveštava osim novog ciklusa Marsa (prolazak kroz sve zneke) i nešto novo…Posle dužeg boravka u Ribama sa ovom energijom mnogi će odahnuti… I konačno veliki ratnik je kod kuće…Venerin ljubavnik, Jupiterov sin i bog rata u svom znaku u Ovnu…Talas energije koju ćemo svi osetiti…energija u usponu, mi okrenuti ka budućnosti….Ovo je spontana energija ali usmerena ka napred….Takmičarski duh dolazi do izražaja….naravno sa ciljem da se pobedi!!! Biće ovo period akcije, aktivnosti, samouverenost na nivou :-). Što ne reći sa ovom energijom Marsa mnogi će postati nestrpljivi, impulsivni, arogantni….nervozni. Mars u Ovnu je vrlo emotivno zahtevan!!! Mnogo voli izazove. On je i životno i emotivno vrlo strastven!!!

Promena znaka ovde ubrzava tempo…Mars prelazi iz Riba (voda) u Ovna (vatra)…Samim ulaskom u ovu energiju pa nadalje kako kroz nju prolazi Mars će se sve brže kretati….jer Mars u Ovnu svoj na svome… Ono najvažnije ovde je da je Mars u Ovnu uvek spreman za akciju!!! Sreman je za skok bilo koje vrste….Deluje nestrpljivo ali vrlo direktno….vrlo je uporan… Ponekad spreman da ruši sve pred sobom….Ovo je vrlo jaka rekla bih ogromna energija koja negde mora pronaći svoj put….ili ventil!!! Ne zna ovaj Mars šta je to diplomatija ili kompromis….a poraz nikako ne dolazi u obzir….Ne voli da gubi vreme….Radije će biti napolju nego da bude negde zatvoren….ali je vredan i radan…. Ne smeta mu zategnuta atmosfera, uvek se snađe….blic akcije kao da je on izmislio…Fanatično je uporan….Glavom kroz zid…Naljuti se očas posla ali ga i brzo prođe….:-) Zdravlje jako ako su i aspekti dobri…. Optimizma i oduševljenja mu ne fali…. Obožava uniformu, automobile i brzu vožnju, i sport naravno… Međutim ako su neki aspekti nepovoljni mogao bi da upadne u nevolje, posebno kada je vatra u pitanju ali i oružje…što inače voli!!! Sklon je ranama, nesrećama, udarcima (posebno je ugrožena glava-Ovan), sklon je i visokim temperaturama….često precenjuje svoju snagu!!! Ključne reči za Marsa u Ovnu: spontanost, impulsivnost, akcija, izazov…

kroz Ovna…. Više smo spontani, impulsivni, brži smo…Brzo ćemo se naljutiti još brže odljutiti…Sa ovom energijom dolaze nam nove ideje, novi poslovi ili kako se sada često kaže novi projekti :))…Neka vrsta nestrpljivosti je prisutna u vreme ovog tranzita….sve mora odmah i sada!!! Odjednom postajemo lideri, vođe…Hrabrost i smelost su odlike ove energije….Ako naiđete na prepreke sa ovom energijom lakše stižete do cilja…Život sa energijom Marsa postaje strastveniji….pa će strasti biti svuda i na poslu i u ljubavi….Fizička energija jača i snažnija….energičnost, razigranost! Ako volite akciju eto energije za vas!!! Pojačan libido, seksualnost!!! Pojačan i takmičarski duh…Konkurencija šta to beše :)). Ima jedan problem, Mars u Ovnu ne zna baš šta je to kompromis i diplomatija…ili zna ali ne haje za tim :)).

Slušaćete svoje instikte, delovati brzo ili brže nego obično, brže ćete i donositi odluke! Odlična energija za pokretanje nekog posla, za ulazak u neku akciju, za brži dolazak do nekog cilja (samo vašeg – Ovan – Ja). Uživaćete u izazovima svake vrste…Nećete gubiti vreme!!! U ljubavnom životu dolazi period osvajanja :)). Muškarci postaju osvajači, mada ni žene ne zaostaju…Sa energijom vatre (Ovan) ovde je sve zapaljivo, vatra ljubavi i strasti brzo se širi…Gde ima dima brzo će biti i vatre :)). Sa ovom energijom nema dosade…moguće su scene, vika, dreka…šta (ili ko) se poželi to se uglavnom i dobija!!! Ova energija je uvek spremna za borbu, i svaka bitka mora da se dobije!!! U protivnom eto nervoze…ali nema odustajanja! Budite pioniri u nekom poduhvatu, ovo je pravo vreme za tako nešto….budite prvi u bilo čemu!!!

Mnogima može pasti na pamet da urade neku tetovažu, možda da se reše nekog mladeža….skrate kosu….Česta su na žalost i samopovređivanja u ovom periodu!!! Moguće su i neke zdravstvene tegobe: migrena, upale, infekscije, groznice, rane, povrede….čuvajte se oštrih predmeta, oružja i sl. Budite oprezni u vožnji! Na globalnom planu sa ovom energijom moguće je „zveckanje oružjem“… više obračuna vatrenim oružjem ali i drugim (nož i sl.), na nekim javnim mestima, sportskim terenima pre svega… Moguć je veći stepen nasilja, tuča, raznih obračuna…Mogući su požari…epidemije, infekcije…

I da završimo. U svom dvogodišnjem ciklusu, planet Mars iznova je ušao u znak svog sedišta i svoje vladavine, Ovna. Zahvaljujući energiji Marsa u Ovnu devojčice rođene sada, teško će se dati pokoriti, ikada, ikome. Ni nekom zlostavljačkom šefu, ni tati autoritetu a ni nekom muškarcu.

Na globalnoj razini, Mars u Ovnu može potaknuti “zveckanje oružjem”, posebno sredinom marta, no vežć će se naći aspekt koji će sve to umiriti diplomatskim putem, a onda barem u odnosu na neke vitalne interese sukobljenih strana. No, za očekivati je raznorazne terorističke ispade, na mjestima gdje radikalizam i fanatizam nasilje vidi kao jedinu opciju. Opstanka. Ili, pak, ekspanzije. No, u načelu, Mars u Ovnu “bijeli” je Mars, nesklon nametanju sile, u bilo kojem obliku. On ne uništava, već gradi. Ipak, demonstracije protiv raznih nepravdi i javnih ličnosti biće na brojnim lokacijama, mogući su zadnjih desetak dana februara i cijeli mart. Vrijeme pobune protiv pritisaka i gušenja sloboda uvijek bude nešto burnije s Marsom u svom domicilnom znaku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.