Tranzitni Jupiter je u Vagi

Jupiter donosi sreću – ali ne sreću s neba, već upravo one šanse koje priželjkujete!

Jupiter nam nosi odgovore na pitanje – gde nas čekaju najveće mogućnosti, najbolje šanse. Naravno, pogrešno bi bilo verovati da će sam tranzit doneti nešto veliko, bogatstvo ili sreću s neba. Rezultati tranzita zavise od individualnog horoskopa, kao i od aspekata koje prave sa “našim” planetama.

Generalno, Vagama Jupiter može doneti veliki uspeh u poslovima vezanim za umetnost, javnost, odnose sa javnošću i partnerstva. Ovo je odličan period za pokretanje novih akcija i poslova, posebno za Jarčeve. Karijera bi mogla da dostigne vrhunac naročito ako se i vi lično tome posvetite i uložite dosta energije.

Jupiter, planeta sreće, probudiće u nama osećaj pravičnosti, napredak kroz znanje, ali takođe i buđenje vere i nade. Ne treba se zavaravati da će brak, veza, poslovni odnos postati bolji tokom ovog tranzita sami od sebe. Međutim, ukazaće nam se šanse da glavne probleme rešimo, a konflikte izgladimo.

Biće to vreme kada se treba više posvetiti umetnosti, kulturi, estetici. Treba se učiti empatiji, toleranciji, ferpleju. A ako naša dugoročna veza više ne odgovara ni nama ni partneru, Jupiter u Vagi daće nam šansu da je pravično okončamo na obostrano zadovoljstvo.

Tranzit Jupitera kroz Vagu osetićemo na pozitivan način ukoliko činimo sledeće:

– Odredite ciljeve unutar veze i budite istrajni.

– Poštujte želje partnera kao što poštujete sopstvene želje, isto važi i za poslovno partnerstvo i prijateljstvo. Upravo je ferplej ono što Jupiter bogato nagrađuje tokom ovog tranzita.

– Družite se više, proširite svoj krug prijatelja. Uključite se u umetnička dešavanja, ostvarićete korisne kontakte i dobićete mogućnost za lično usavršavanje.

– Tri ključne reči za ovaj tranzit umetnost, umerenost i umiljatost – to se odnosi i na ponašanje i na vašu pojavu. Ovaj pristup pomoći će vam da izgradite harmonične veze i dosegnete unutrašnji mir koji vam je preko potreban.

Jupiter u Vagi vam od danas donosi šanse za sreću, a ovo su stvari koje treba i koje ne smete da radite tokom tranzita planete sreće

Što se tiče stvari koje treba izbegavati tokom ovog tranzita, na prvom mestu je obuzdavanje ega, a potom:

– Izbegavajte da dajete obećanja partneru koja ne možete ispuniti, kao i da prihvatate previše kopromisa u cilju boljitka veze. Sve to može samo doprineti zahlađenju odnosa, pa čak i raskidu. Nasilni kompromisi biće nepodnošljivi za obe strane, ničemu ne vodi da se jedan odrekne sopstvene sreće u cilju održavanja partnerstva po svaku cenu.

– Egocentričnost, posebno u ljubavnim vezama.

– Bilo kakvo ponašanje koje može izazvati neprijateljstvo, ovo može upropastiti vaše šanse da ostvarite dogovore u korist obe strane.

– Ukoliko zamenite estetiku i eleganciju prepotencijom, nećete ostvariti ciljeve proširenja društvenog kruga.

– Ovo je tranzit tokom kojeg se treba čuvati osoba fasciniranih lepotom. Oni nikad neće biti zainteresovani za bilo kakav dublji odnos.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.