Tranzitna Venera je u Lavu

Tranzitna Venera ulazi u Lava i donosi dramatičnu ljubav, dramatiku u ljubavi, dramu oko ljubavnih tema. Nema smirivinja, naprotiv. A možda vam na prvi pogled sve izgleda slatko – ne, prevarili ste se – Venera sada je spremna na sve . I uradiće puno – možda na neprimeren način, ali neće biti vulgarna. Jedino kod ljudi koji su sami neće puno da se oseti.

Kada je planeta ljubavi i seksualnosti u vatrenm domenu Lava, spremni smo za malo drame pomešane s glamuromi crvenim tepisima. To je njen milje: „razmaziti-obožavati-ja pa ja- i ti si plen“. Ova Venera želi biti sigurna da se nešto menja kod partnera (ako je pobogu ona kao božanstvo promenila) i očekuje od voljenih koliko je god moguće. To je vrijeme kada se na sto stavlja sve radi ljubavi.

PA, POŠTENO!

Leo živi za ljubav, i tu nema nekih striknih pravila, traži se samo ljubav i potčinjavanje, jer Venera sada nosi svoje srce u rukama i nudi ti ga..

PA ŠTA ČEKAŠ I ŠTA SE NEČKAŠ – UZMI!

Lav je odlučan da privuče pažnju javnosti. Ako ćete pokazati svoju ljubav prema voljenima, učinite to ozbiljno i slušajte svoju intuiciju. Budite odvažn, ili nemojte to učiniti velikodušno – nemojte to činiti manipulativno. Velikodušnost je ključ pod ovim uticajem, pa ne držite leđa okrenuta prilikama koje vam se nude.

Sada je gotovo nemoguće preterati. Ako imate tendenciju da budete malo škrti sa svojim strastima, taj uticaj će učiniti sve da osvestite činjenicu kako bi prisiliti svoje srce da bude širom otvoreno.

Pohvale i izražavanje zahvalnosti i poštovanja prema onima koje volimo je bitno sada. Ponos nije strana senka Lava, samo ako ne osećamo da nas neko ceni, mi ćemo otići – pa i sada, ako treba. A oni koji ne znaju, Venera je vrlo velikodušna kada joj se njezin tron, kao sada u LAvu.

TREBA SE PRIKLONITI DOBRIM VIBRACIJAMA KOJE SADA ŠIRI Nisam odoleo i da dam drugu sliku-dimenziju ovog položaja, jer prethodno je ključno, ali…

Venera u svom tranzitnom hodu prelazi u sazvezđe Lava. Boravkom u ovom ponosnom, vatrenom znaku, ona znatno menja svoje odlike i ponašanje, a to ce naročito osetiti devojke rođene u znakovima Venerinih vladaoca, Vage i Bika, ali istovremeno ona vrši uticaj na emotivni život svih nas. Dok je prilikom boravka u znaku Raka spontano tražila zaštitu i nežnost, sada sama postaje zavodljiva, samopouzdana, otvorena i potpuno drugačijeg izgleda. Odlazi u skupe restorane, okuplja oko sebe moćne ljude ( konjukcija Sunce ), izgleda zanosno i blještavo i ne možete ni da pomislite da treba da joj odbijete neku od grandioznih, neskromnih želja koje će se ređati u nizu, sve do kada napušta ovaj superiorni znak.

Ako želite da je osvojite moraćete da pružite maksimum, ne samo emocija, već i moći, autoriteta, novca, luksuza, jer ona može da vas voli samo ako vam se divi. Ova blještava boginja traži nekog barem sebi ravnog, ko će joj baciti sve pod noge i obožavati je, onako kako misli da zaslužuje. Sada ne vredi biti skroman. Pokažite sve svoje adute. Trošiće se na skupocenu garderobu, nakit, prvenstveno zlato, najskuplje frizere, restorane, zabave…sve je grandiozno, preterano, luksuzno…i ona bas to želi…da je oborite sa nogu svojom neskromnošću…i da je tretirate kao pravu kraljicu. Kraljicu srca svoga…

OSTAJE VAM SAMO DA JOJ TO I PRIZNATE: JESI, TI SI KRALJICA SRCA MOGA!

Prilikom svog zanosnog hoda Venera će praviti aspekte na nebu sa drugim planetama, a svaki od njih prića svoju priču. Kada Venera pravi konjukciju sa Suncem : glamur, sjaj, pompezne ceremonije, ljubav u kraljevskim krugovima, ljubav sa moćnim ljudima, veliki party-i, zabave za bogate i moćne, sjajna, velika ljubav, suština je u dobrom izgledu i lepoj fasadi, moć, glamur i blještavilo bude emocije, ljubav pripada onom ko ima najviše moći, zabava, lake emocije, koketiranje, igra sa emocijama, šarm, rečitost, teatralan govor ljubavi, erotske zabavne priče, impresioniranje rečima i govorom, ljubav sa poznatima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.