TRANZITI MJESECA-Mjesec i Merkur

Mjesec konjunkcija Merkur

može biti naglašenija potreba za boljim izražavanjem misli, osjećaje i osobnih stavova u obliku pisanja ili putem ostvarenja usmene međuljudske komunikacije. Također, nerijetko je prisutna i dobra međusobna suradnja između razuma i emocija.

Mjesec sekstil Merkur

ovaj aspekt nerijetko potiče volju za učenjem kod učenika i potpomaže bolje ostvarenje potencijala koji se odnosi na realizaciju tek započetih poslovnih i drugih projekata.

Mjesec kvadrat Merkur

moguća je izraženija opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije u međuljudskim odnosima iz razloga što osoba može imati snažniji dojam da je nitko ne razumije pa uslijed toga može imati neprimjerene i brze reakcije i biti osjetljivija mišljenja.

Mjesec konjunkcija Merkur

može poticati snažniju volju za učinkovitijim učenjem i za shvaćanjem stvari na dubljoj razini kao i lakše ostvarenje dobre međuljudske komunikacije i bolje ispoljavanje duhovitosti.

Mjesec konjunkcija Merkur

moguće je učestalije javljanje prepreka kod raznih planiranja, stoga je potreban dodatan oprez i učinkovitije izbjegavanje paničnog ponašanja i ishitrenih odluka

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.